Nejprodávanější knihy - březen 2021
česká poezie

Hory jsou daleko ale my jsme tady - 11%
Knižní debut textaře, zpěváka, kytaristy a performer Dominika Zezuly, bohatě ilustrovaný kresbami Barbory Ivánové dává tušit, že jeho autor umí s textem pracovat.
česká poezie

Hory jsou daleko ale my jsme tady

123 Kč
110 Kč
Úloža - 11%
Poslední básnická sbírka českého básníka, esejisty, uměleckého publicisty a kulturního organizátora, jedné z nejvýznamnějších osobností poválečné české kultury. Přestože autor knihu nedokončil, sbírka má všechny vlastnosti svrchovaného literárního díla.
česká poezie

Úloža

133 Kč
118 Kč
Ve snu ve snu snil jsem sen - 11%
(1x)
Obsáhlý výbor z básnické tvorby předního amerického básníka, žijící legendy a ikony San Franciska Lawrence Ferlinghettiho.
česká poezie

Ve snu ve snu snil jsem sen

358 Kč
318 Kč
Básně sebrané (váz.) - 11%
(1x)
Souborné vydání všech dosavadních sbírek nejčtenějšího českého básníka současnosti. Autorovy básně se staly kultovními a některé doslova zlidověly.Stranou zůstává pouze výbor z juvenilní tvorby s názvem Mladost - Radost a "kolibřík" s názvem Vše nejlepší.
česká poezie

Básně sebrané (váz.)

404 Kč
359 Kč
Hory a řeky bez konce - 11%
Básnická sbírka, ve které autor předkládá ucelený epos o planetární geologii, prehistorii a mytologii, inspirovaný východoasijskou krajinomalbou, japonským divadlem nó, zenovou praxí, indiánskými příběhy, či západní poetickou tradicí.
česká poezie

Hory a řeky bez konce

223 Kč
198 Kč
Šišatý švec a myšut - 11%
(6x)
Po dětmi a jejich rodiči oblíbených knížkách Veliký tůdle a Příšerky a příšeři je Šišatý švec a myšut zřetelnějším návratem k anglickým říkadlům jako k trvalé inspiraci básníka, spisovatele a překladatele Pavla Šruta.
česká poezie

Šišatý švec a myšut

152 Kč
135 Kč
Celý život - 11%
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
česká poezie

Celý život

539 Kč
479 Kč
Básníci nejsou mimozemšťané - 11%
(1x)
Kniha přináší práce devatenácti účastníků historicky prvního bienále přehlídky poezie, jež se konala v září 2019.
česká poezie
Ukázky

Básníci nejsou mimozemšťané

250 Kč
222 Kč
Duha noci - 11%
Sbírka básní o drobných radostech, o vděku za ně, o lásce ke všemu možnému. Lyrické, téměř filozofické rozvahy promíchané se skoro naivními říkankami.
česká poezie

Duha noci

224 Kč
199 Kč
Chce se mi - 11%
(1x)

Nečtete poezii? Nebaví vás poezie? Zanevřeli jste na ni už na základce? Pak je tato kniha určena právě vám. Nechte se unést osobitým světem básní Pavla Kašpara. Jeho sbírka Chce se mi vás nenechá chladnými.

česká poezie

Chce se mi

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 282 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 29 > >>