Nejprodávanější audioknihy - březen 2021

Pistolník
(1x)
Úsměvná vyprávění o mužské statečnosti, cestování do dalekých krajů a návratech domů, o matce jabloní, o žebrajících tatranských medvědech nebo tom, jak se dá ztratit dítě – to vše v neopakovatelném podání spisovatele Františka Nepila.
Ukázky

Pistolník

99 Kč
V+W: Vítězné 'V'
Rozhlasové vysílání z USA z let 1941 - 1942. Dosud nevydané nahrávky z válečného vysílání, které Voskovec a Werich připravovali od roku 1941 do konce války...
Ukázky

V+W: Vítězné "V"

169 Kč
Romance pro křídlovku
(1x)
Romance pro křídlovku představuje lyrickoepický vrchol Hrubínovy básnické tvorby.
Ukázky

Romance pro křídlovku

69 Kč
Alchymista
(14x)
Nahrávka vznikla podle knihy Paula Coelha - Alchymista, v překladu Pavly Lidmilové čte Lukáš Hlavica. Román Alchymista je takřka pohádkové vyprávění o cestě španělského pastýře za zakopaným pokladem....
Ukázky

Alchymista

249 Kč
Čtyři dohody
(12x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
Ukázky

Čtyři dohody

349 Kč
Muži v offsidu
Humoristický román Karla Poláčka patří k těm nejzábavnějším a zároveň nejpřívětivějším dílům české literatury. Potěchu v něm naleznou všichni, nejen příznivci fotbalu, protože v centru dění je úsměvný milostný příběh hlavního hrdiny Emana Habáska.
Ukázky

Muži v offsidu

269 Kč
Zobrazuji 641 - 650 z 646 položek
<< < 1 .. 63 64 65