Nejprodávanější audioknihy - březen 2021

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření
(1x)
Syndrom vyhoření je stav naprostého fyzického a duševního vyčerpání s možnými vážnými zdravotními důsledky.

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření

242 Kč
Maigretova trpělivost
„Maigret ještě netušil, že to, o čem teď tady začínají hovořit, ho zanedlouho přivede k uzavření případu, kterému budou napříště na nábřeží Zlatníků říkat „nejdelší Maigretův případ“.

Maigretova trpělivost

269 Kč
Správná pětka opět v akci
Děti náhodou objeví staré plátno, popsané tajemnými značkami, které je dovedou k odhalení tajné podzemní chodby.

Správná pětka opět v akci

251 Kč
Petr Pan
(1x)

Klasická pohádka z pera skotského novináře, dramatika a spisovatele Jamese Matthewa Barrieho.

Všechny děti až na jedinou výjimku vyrostou. Tou výjimkou je Petr Pan. Nechtěl být nikdy dospělý, a proto zůstal navěky dítětem, aby si mohl pořád hrát.

Petr Pan

269 Kč
Prašina
(14x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
Ukázky

Prašina

359 Kč
Stopařův průvodce galaxií
(18x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk

Stopařův průvodce galaxií

269 Kč
Jana Eyrová
Čtenářsky velmi oblíbený román z viktoriánské éry vypráví příběh osiřelé Jany, která po neradostném dětství u krutých příbuzných a pobytu v sirotčinci touží najít své štěstí.

Jana Eyrová

224 Kč
Mluviti pravdu
(4x)
Román psaný podle skutečného příběhu, který hlavní hrdina na sklonku svého života vypráví autorovi, jenž na jeho základě bilancuje i svůj vlastní život. Válka, lidské utrpení, ale i životní láska, tajné sny, lidská síla a odvaha.

Mluviti pravdu

269 Kč
Ostrov šedých mnichů
(4x)
Detektivní příběh dvojnásobné držitelky ceny Jiřího Marka, tentokrát k poslechu! Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena...

Ostrov šedých mnichů

242 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 638 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 64 > >>