Nejprodávanější audioknihy - březen 2021

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty
(3x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
Ukázky

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

266 Kč
Sophiina volba
(1x)
Dnes již klasický román světové literatury začíná okamžikem, kdy se Stingo, mladý jižanský spisovatel, přistěhuje do brooklynského penzionu, aby tam pracoval na svém románu.

Sophiina volba

539 Kč
Stařec a moře
(2x)
Nejslavnější dílo Ernesta Hemingwaye, novela, za kterou obdržel v roce 1954 Nobelovu cenu za literaturu. Příběh se odehrává v malé kubánské vesnici poblíž Havany, odkud starý rybář Santiago vyjíždí sám na lov.

Stařec a moře

269 Kč
Farma zvířat
(8x)
Satirická novela líčí vzpouru zvířat, která vyženou majitele farmy a začnou si vládnout sama. Kultovní alegorie každé diktatury.

Farma zvířat

314 Kč
Mayday
Cestující jsou na svých místech, motory se roztáčejí, věž dává povolení ke startu. Pasažér John Berry, amatérský pilot, má stejně jako ostatní, pocit, že začíná další běžný let jednoho z nejmodernějších dopravních letadel. Jenže toto zdání netrvá dlouho.

Mayday

269 Kč
Sběratelé ostatků I.
Martin ze Stvolna se vrací do své rodné země, aby dokončil studia na nově založené pražské univerzitě. Zaplete se však do sporů s mocnými Rožmberky.

Sběratelé ostatků I.

359 Kč
Spolčení ničemů
(1x)
Na různých místech Francie jsou nalezeny oběti brutálních činů.

Spolčení ničemů

206 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 3.
Nejdelší a nejdestruktivnější večírek, jaký se kdy konal, vstupuje do čtvrté generace…

Stopařův průvodce Galaxií 3.

314 Kč
Údolí
(4x)
Malá vesnice v srdci Pyrenejí je po sesuvu půdy naprosto odříznutá od okolního světa a zdejší obyvatele navíc děsí sériový vrah, který za sebou nechává znetvořené oběti.

Údolí

404 Kč
Druhá derivace touhy
(1x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
Ukázky

Druhá derivace touhy

348 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 638 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 64 > >>