Nejprodávanější audioknihy - březen 2021

12 pravidel pro život
(2x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.

12 pravidel pro život

359 Kč
Plavý kůň
Svou oběť nemusíte zabíjet. Stačí jediné – sdělit jí, že zemře.“ Proč by někdo vraždil oblíbeného kněze? Protože od umírající paní Davisové vyzvěděl víc, než bylo zdrávo.

Plavý kůň

332 Kč
Boskovická svodnice
Královský písař Jiří Adam z Dobronína se vydává z vyššího povolání na Moravu. V Boskovicích tou dobou dojde k podivné smrti snoubenky mocného pána Kryštofa z Boskovic...

Boskovická svodnice

269 Kč
1984
(1x)
Dnes již klasické dílo distopického žánru je působivým obrazem společnosti, kde není místo pro lásku, vlastní názor ani pro víru ve vlastní smysly.

1984

359 Kč
Ke dnu
(3x)
V době prvních mrazů na konci listopadu je v močálech na kraji města nalezeno mrtvé tělo manželky lékaře Marka Diviše.

Ke dnu

251 Kč
Spejblova a Hurvínkova učebnice jazyka českého
Hurvínek dělal v diktátech spoustu chyb, což rozčilovalo paní Kateřinu (Bábinku), a tak se Hurvínek se Spejblem a Máničkou rozhodli, že v rámci sebevzdělávání vytvoří učebnici jazyka českého a dají ji Bábince jako dárek k narozeninám.

Spejblova a Hurvínkova učebnice jazyka českého

179 Kč
Vztahy a mýty
(6x)
Audiokniha v podání samotného autora ukazuje nejčastěji tradované mýty o vztazích s nadhledem a přitom odborně objasňuje, do jaké míry bychom jim měli naslouchat.

Vztahy a mýty

314 Kč
Prašina - Černý merkurit
(3x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.

Prašina - Černý merkurit

359 Kč
Doba z druhé ruky
(6x)
Četba z knihy oceněné Nobelovou cenou za literauru za rok 2015. Zcela výjimečná kniha mimořádné autorky, nabízí hlubokou sondu do ruské společnosti a pomáhá porozumět jejímu současnému vývoji.
Ukázky

Doba z druhé ruky

99 Kč
Stín Otce
(1x)
V tomto románovém příběhu o svatém Josefovi z Nazaretu se autor ujímá nejen úžasného úkolu převyprávět život významného světce, nýbrž rekonstruuje i kulturní pozadí, ve kterém se světcův život odehrával.
Ukázky

Stín Otce

220 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 646 položek
<< < 1 2 3 4 .. 65 > >>