Nejprodávanější tituly - březen 2021

Akvárium
(4x)
V románu Akvárium David Vann krystalicky čistým stylem popisuje psychologii narušené rodiny, tíhu vytěsňovaných vzpomínek i sílu odpuštění. Knihu doprovázejí černobílé ilustrace.
Ukázky

Akvárium

250 Kč
Stroje jako já
(1x)
Velká Británie prohrála válku o Falklandy a Alan Turing se věnuje vývoji umělé inteligence… To je alternativní historie 80. let minulého století z pera jednoho z nejvýznamnějších anglických prozaiků.

Stroje jako já

359 Kč
Hotýlek na Islandu
(8x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.

Hotýlek na Islandu

359 Kč
Křišťálový klíč IV. - Hejnické pastorále
(2x)
V závěrečném dílu tetralogie se vrací Falknovská huť částečně zpět do vlastnictví rodu Heřmanů, ačkoli je to v časech, kdy se severočeskému sklářství už nevede zdaleka tak dobře jako dříve.

Křišťálový klíč IV. - Hejnické pastorále

404 Kč
Slepá mapa
(17x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
Ukázky

Slepá mapa

359 Kč
Agnessa
(4x)
Vzpomínky Agnessy Mironovové, které podle jejího vyprávění zaznamenala orální historička Mira Jakovenková, poprvé otevírají dveře do pokojů a salonů Stalinových katů, nejvýše postavených důstojníků sovětské tajné policie.
Ukázky

Agnessa

295 Kč
Nebezpečný efekt
„Fascinující kniha… Pokud máte děti, všeho nechte a kupte si ji,“ napsal britský deník The Times. Průlomové dílo od přední světové kyberpsycholožky Mary Aikinové, které popisuje, jak online prostředí mění lidské chování.
Ukázky

Nebezpečný efekt

395 Kč
Myšlenky za volantem
(7x)
Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem představuje soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2014–2021, druhé vydání je rozšířené o čtyři nové texty.

Myšlenky za volantem

134 Kč
Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět
(1x)
Čtyřicet zlepšováků, jak zdokonalit svět, které autor nenavrhuje politikům, ekonomům ani různým aktivistům, ale rovnou pánu Bohu, jsou vtipnou sondou do našich strachů, komplexů, slabostí, chyb, zbytečných starostí a malicherností.
Ukázky

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

267 Kč
Rozum proti kovidové panice
Kniha Rozum proti kovidové panice je sborníkem textů předních osobností české medicíny ale i společenskovědního světa. Skupinu autorů spojuje klidný, racionální a paniku nešířící přístup k tématu.

Rozum proti kovidové panice

261 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>