Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2021

Karlík a velký skleněný výtah
Pozor! Pokračování Karlíka a továrny na čokoládu je tady! Karlík se stal váženým majitelem továrny na čokoládu. Když spolu se svou rodinou a panem Wonkou vystřelí skleněným výtahem na oblohu, nedopatřením se ocitnou na oběžné dráze Země.

Karlík a velký skleněný výtah

269 Kč
Krajiny vnitřní a vnější
Texty V. Cílka se zabývají skutečnou, fyzickou krajinou, jejími proměnami a ochranou, stejně tak jako vnitřními krajinami duše - fenoménem genia loci, postavou Zeleného muže, keltskými bohy v druhohorách atp.

Krajiny vnitřní a vnější

296 Kč
Lvářka
(2x)
Román z prostředí současné a rudolfínské doby, ve kterém se setkáváme s architektem Josefem a bylinkářkou Vavřinkou. Oba žijí ve stověžatém městě, každý v jiném století, přesto se jedné noci potkají na pražském vrchu Petříně.

Lvářka

221 Kč
Malý princ
(4x)
Nesmrtelný příběh havarovaného letce a malého prince, plný fantazie a neopakovatelné, jímavé atmosféry, znovu ožívá, tentokrát v luxusním vydání a v novém překladu Jiřího Pelána.

Malý princ

269 Kč
Marie Terezie
(1x)
Barvitý portrét jediné ženy na habsburském i českém trůně se zaměřuje nejen na státnické působení Marie Terezie v roli císařovny Svaté říše římské v letech 1740–1768, ale líčí i její soukromé záliby a vrtochy, obavy či frustrace.

Marie Terezie

332 Kč
Nezvratné alibi
(1x)
Dá se zlomená jazylka považovat za podpis sériového vraha?

Nezvratné alibi

332 Kč
Parabible
(3x)
Dárkové album obsahuje dvě lisovaná audio CD a odkaz ke stažení mp3 souborů. Autorské čtení Alexandra Fleka doplňuje originální hudba Tomáše Severy a Petra Wagnera. Nahrávka vznikla ve spolupráci s Českým rozhlasem.
Ukázky

Parabible

269 Kč
Pohádkové poslouchání
Pohádka o bídě jednooké, O tom, co se dvěma mladým žábám přihodilo na výletě, O Slunečníku, Měsíčníku a Větrníku, Dlouhý, Široký a Bystrozraký, Zkrocený vodník, O třech zakletých psech, Tři zlaté vlasy děda Vševěda.

Pohádkové poslouchání

206 Kč
Prodavači ostatků II.
Druhý díl historické série z rozjitřeného 14. století, kdy se českému poutníkovi otevírá Evropa.

Prodavači ostatků II.

359 Kč
Smysluplná vražda
(1x)
Slečna Marplová se nechá uprosit svou dávnou spolužačkou a přítelkyní Ruth a odjede na podivné viktoriánské sídlo Stonygates, kde kromě sedmi členů rodiny Serrocoldových, potenciálních dědiců majetku, žijí dvě stovky mladých delikventů.

Smysluplná vražda

314 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 303 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 31 > >>