Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2021

Muž jménem Ove
(16x)
O lásce, pořádném nářadí a o tom, proč je důležité jezdit saabem.
Ukázky

Muž jménem Ove

296 Kč
Koule
(2x)
Hlavní hrdinkou komedie Koule je bývalá slavná atletka, která v rozhlasovém studiu rekapituluje svůj dosavadní život plný komických, trapných ale i bolestných protikladů. Uvedení inscenace v lednu 2011 vyvolalo nebývalý ohlas.

Koule

89 Kč
Dívka, žena, jiné
(1x)
Audiokniha Dívka, žena, jiné sleduje strhující osudy dvanácti britských žen na strastiplné životní pouti napříč uplynulým stoletím.

Dívka, žena, jiné

359 Kč
H2O a pastýřové snů
Hugo, Hubert a Ofélie, parta žáků základní školy Evelíny Saturejkové, s pomocí zmenšovacího paprsku tentokrát luští tajuplné poselství ukryté do snů, řeší záhadu lidí čučících do skříněk s kličkou a vydává se na výpravy v létající dodávce Citroën ...

H2O a pastýřové snů

242 Kč
Masopustní maškary
Napínavý detektivní příběh odehrávající se v polovině 13. století líčí první setkání druhorozeného syna pána z Chlumu s budoucím králem železným a zlatým.

Masopustní maškary

179 Kč
Na konci října
(1x)
V indonéském utečeneckém táboře umírá nezvykle mnoho mladých lidí, údajně na krvácivou horečku. Světová zdravotnická organizace vysílá na místo špičkového amerického epidemiologa Henryho Parsonse, aby odebral vzorky.

Na konci října

350 Kč
Piraně
(2x)
Neapolským mafiánům začíná přerůstat přes hlavu zabijácký potěr!

Piraně

341 Kč
Pobřežní cesta
(1x)
Kniha Pobřežní cesta je otevřená, optimistická osobní výpověď o tom, jak těžké je se vyrovnat se zármutkem a jak ozdravnou moc může příroda mít. Především je to však příběh o domově, který můžeme ztratit, znovu vybudovat i nečekaně objevit.

Pobřežní cesta

358 Kč
Pokání
(2x)
Je to jen svědomí, co nutí člověka stále znovu a znovu zpytovat duši, anebo existuje cosi mnohem hlubšího, kam obyčejný smrtelník nedosáhne, ale o čem jen tuší, že číhá vyrazit každým okamžikem do útoku?

Pokání

359 Kč
Poslední království
(2x)
Strach snad dokáže muže ovlivnit, ale sebedůvěra bojuje proti strachu.

Poslední království

332 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 311 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 32 > >>