Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2021

Spasitel
(9x)
6. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. Píše se srpen 1991. Na letním táboře Armády spásy je znásilněna čtrnáctiletá dívka.

Spasitel

359 Kč
Správná pětka na pašeráckém vršku
Vzhůru na Vyvrhel! Z plánu strávit velikonoční prázdniny na Kirrinu sešlo hned první večer. Vichřice porazila mohutný jasan a ten poničil dětem pokoje.

Správná pětka na pašeráckém vršku

260 Kč
Správná pětka na útěku
Zpátky na Kirrin! Julián, Dick, George, Anna a pes Tim tráví další prázdniny na svém ostrově. Jedné noci zachytí záhadné světelné signály přicházející z neznámé lodě.

Správná pětka na útěku

251 Kč
Srdce včely má pět komor
(1x)
Na prahu třicítky se Helen Jukes cítí uvězněná v městském kolotoči kancelářského pletichaření a dočasných adres. Snaží se usadit ve své nové práci v Oxfordu a tu jí dojde, že aby prožila smyslu-plný život naplněný láskou a prací, musí se sama změnit.

Srdce včely má pět komor

332 Kč
Maigretova trpělivost
„Maigret ještě netušil, že to, o čem teď tady začínají hovořit, ho zanedlouho přivede k uzavření případu, kterému budou napříště na nábřeží Zlatníků říkat „nejdelší Maigretův případ“.

Maigretova trpělivost

269 Kč
Marťanská kronika
(1x)
Šestadvacet volně spojených povídek líčí budoucí kolonizaci Marsu.

Marťanská kronika

269 Kč
Sophiina volba
(1x)
Dnes již klasický román světové literatury začíná okamžikem, kdy se Stingo, mladý jižanský spisovatel, přistěhuje do brooklynského penzionu, aby tam pracoval na svém románu.

Sophiina volba

539 Kč
Devatero pohádek
Třetí výběr z knihy Devatero pohádek Karla Čapka. A kdo bude číst tentokrát? Nechte se překvapit!

Devatero pohádek

206 Kč
Jana Eyrová
Čtenářsky velmi oblíbený román z viktoriánské éry vypráví příběh osiřelé Jany, která po neradostném dětství u krutých příbuzných a pobytu v sirotčinci touží najít své štěstí.

Jana Eyrová

224 Kč
Ostrov šedých mnichů
(4x)
Detektivní příběh dvojnásobné držitelky ceny Jiřího Marka, tentokrát k poslechu! Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena...

Ostrov šedých mnichů

242 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 311 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 32 > >>