Nejprodávanější tituly - březen 2021
poezie

Kulturní kamikadze - 11%

Výbor obsahuje písňové texty a básně uveřejněné v samizdatových edicích. Knížka vychází z vydání, které vyšlo v roce 1999 pod názvem Radio. Doslov Vratislav Brabenec, Ivan M. Jirous, Marie Benetková, Jan Lopatka, Pavel Zajíček a Jaroslav Riedel.

poezie

Kulturní kamikadze

242 Kč
215 Kč
Než zapadne sluníčko - 11%
Zpěvník obsahuje 21 tematicky pestrých písní. Dětem, rodičům i pedagogům přibližuje různé žánry hudební scény, jakými jsou rock, jazz, šanson, blues, pop, country, Indian pop, hip hop, ale také muzikál nebo opera.
poezie

Než zapadne sluníčko

224 Kč
199 Kč
O zvědavé chudobce - 20%
Víte, proč se říká sedmikrásce Chudobka? Jsou-li vaše děti zvědavé, bude se jim jistě líbit pohádka o zvědavé Chudobce. Dozví se spoustu zajímavostí o tom, proč kvetou sedmikrásky i v zimě a proč se jim vůbec říká Chudobky.
poezie
Ukázky

O zvědavé chudobce

54 Kč
43 Kč
Rorýsi neumí chodit - 11%
Libor Prudký je znám jako sociolog. Tato knížečka je jeho první básnická sbírka pro tisk. Prvotina v sedmasedmdesáti letech...
poezie

Rorýsi neumí chodit

205 Kč
182 Kč
Starej pop - 11%
Sbírka Milana Ohniska Starej pop svědčí o autorově brilantní práci s jazykem. Ohniskova citlivost vůči smyslové skutečnosti se ukazuje v přesných obrazech civilních situací opředených závojem melancholie. Ten je však natrháván každodenní absurditou.
poezie

Starej pop

215 Kč
191 Kč
Strom, který se nechal tetovat - 11%
Znalci poezie vědí, že Alois Marhoul patří k vtipným básníkům. Málokdo umí, tak jako on, svými verši hluboce zasáhnout duši a srdce - a zároveň pobavit. V nové sbírce ovšem přibyl do autorovy tvorby i nový, osudovější tón.
poezie

Strom, který se nechal tetovat

144 Kč
128 Kč
Vzdechnutí - 12%
Básnická prvotina snad až příliš mladé autorky je (v)zdechnutím nad neuchopitelností i dokonalostí života, nad ztrátou i úpěnlivou snahou přiblížit se ideálům, úvahou nad touhou i bezmocí, promluvou k člověku i lidem.
poezie

Vzdechnutí

113 Kč
100 Kč
Aprílové hádanky - 11%
Jiří Žáček napsal dětem pro radost pokračování Aprílového slabikáře. Nové hádanky seřazené podle abecedy a další jazykové rébusy a obrázkové luštěniny bohatě ilustrovala Veronika Balcarová.
poezie

Aprílové hádanky

134 Kč
119 Kč
Google poezie - 20%
(2x)
Kniha je výběrem toho nejlepšího, co se na české Google poezii objevilo od března 2013, kdy po vzoru Sampsova Google Poetics vznikla.
poezie

Google poezie

89 Kč
71 Kč
Hotel po sezóně - 11%
Milan Děžinský je ceněný básník a překladatel střední generace; za svou poslední sbírku Obcházení ostrova (2017) získal Magnesii Literu za poezii. Nyní přichází s netypickou novinkou, sbírkou dle vlastních slov „stvořenou z radosti i piety".
poezie

Hotel po sezóně

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 374 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 38 > >>