Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
česká

Holubí mambo
(1x)
Druhé vydání úspěšné knihy slavného C. D. Payna.
česká
Ukázky

Holubí mambo

149 Kč
Hra v masce - 31%
Schopná čtyřiadvacetiletá hackerka Emily Milerová, která žije jen svou prací, odjíždí se svým nadřízeným na služební cestu do Londýna. Tam se setkává s potenciálním zákazníkem Christhoperem Brooksem, ředitelem a vlastníkem velké softwarové firmy.
česká
Ukázky

Hra v masce

49 Kč
34 Kč
I staré dámy umí vraždit - 30%
Kriminální případy z pera známého autora, držitele Ceny Jiřího Marka, který je zároveň emeritním komisařem písecké kriminální služby, zavedou čtenáře do minulosti i žhavé současnosti.
česká
Ukázky

I staré dámy umí vraždit

169 Kč
118 Kč
Jean-Jacques Rousseau: od 'Rozpravy o původu nerovnosti' ke 'Společenské smlouvě'
Milan Sobotka, emeritní profesor novověké filosofie na Univerzitě Karlově v Praze, ve své knize o Jeanu-Jacquesu Rousseauovi vychází z předpokladu, že Rousseau je objevitelem hodnoty druhého (a druhých) pro každého jedince.
česká
Ukázky

Jean-Jacques Rousseau: od "Rozpravy o původu nerovnosti" ke "Společenské smlouvě"

100 Kč
Katyně
(4x)

Jak pomoci přenádherné dívce Lízince Tachecí, které by každý muž snesl modré z nebe, když ji nevezmou ani na gymnázium ani na konzervatoř ani na jinou školu s maturitou?? Nezbývá než otevřít složku PST! a přijmout ji do nultého ročníku tajné školy...

česká
Ukázky

Katyně

99 Kč
Konec finančních negramotů v Čechách
Příslovími, přirovnáními, pořekadly, rčeními, lidovými moudry a citáty k větší finanční gramotnosti a sebevědomí.
česká
Ukázky

Konec finančních negramotů v Čechách

169 Kč
Letopisy Vukogvazdské družiny
(1x)
Ani po Orlohoru nemají Vukogvazdští čas na odpočinek. Doprovázejí kudúcké kupce po cestách drangenských společně s jejich zbrojnou skupinou - třemi sličnými děvami.
česká
Ukázky

Letopisy Vukogvazdské družiny

149 Kč
Mezi piráty
Píše se rok 1628. V Evropě zuří třicetiletá válka, Islanďané však mají jiné starosti — nalovit dost ryb, aby bylo co jíst. Jednoho dne se však jejich poklidný život převrátí naruby. To když se na obzoru černé vlajky pirátských lodí.
česká
Ukázky

Mezi piráty

212 Kč
Molekulární kuchyně
(1x)
Kniha pro profesionály i adepty umění kuchařského, kniha pro každého přemýšlivého čtenáře – kuchaře inspirující ku vlastním experimentům a výbojům. Zvláštní pozornost je věnována i způsobům jak jíme a jídlo chutnáme.
česká
Ukázky

Molekulární kuchyně

121 Kč
Muž bez psa - 30%
(5x)
Prosinec v Kymlinge. Členové Hermanssonovy rodiny se scházejí, aby oslavili dohromady stopětileté výročí – otec Karl-Erik slaví 65 a nejstarší dcera Ebba 40 let. Nic se ale nedaří tak, jak to bylo naplánováno.
česká
Ukázky

Muž bez psa

199 Kč
139 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>