Nejprodávanější tituly - duben 2021
romány

Osvobození
(2x)
V šestnácti letech Nancy opustila rodnou Austrálii, aby nalezla nový domov a životní lásku v Marseille.
romány

Osvobození

323 Kč
Pijavice v sukni
Někdy je to s těmi muži na mrtvici, je slyšet z úst žen, které pomlouvají své partnery v kavárně, v autobuse, v obchodních centrech, kdy jsou ověšené nákupními taškami jako hrozny obsypané bobulemi. Ale ani muži za nimi nezaostávají.
romány

Pijavice v sukni

89 Kč
Psí slib
Všichni psi jednou přijdou do nebe. Nejinak je tomu i s Baileym, který se zde po několika prožitých životech plných dobrodružství setkává s milovaným páníčkem Ethanem.
romány

Psí slib

269 Kč
Slib
Dvě kamarádky, dva rozdílné osudy. Alice, veterinářka, je šťastně vdaná, má dvě děti, fenku Doru, práci, která ji baví, a spoustu snů. Ten největší je cestovat a poznávat jiné země, a právě proto plánují s manželem cestu po Evropě. Iveta, novinářka,
romány

Slib

269 Kč
Srdcová dáma
Proč zrovna u nás? Proč se ta díra objevila zrovna tady? Vypadá to, že se v ní hromadí všechno zlo. Je to snad trest za naše hříchy? Jsme horší než ostatní, víc krademe a podvádíme?
romány

Srdcová dáma

231 Kč
Strach a hnus v Las Vegas
Strach a hnus v Las Vegas představuje jedno z nejpřesvědčivějších a nejčtivějších svědectví o konci éry hippies a zároveň jde o nadčasový text, který se stal milníkem moderní americké literatury a základním dílem tzv. gonzo žurnalismu
romány

Strach a hnus v Las Vegas

269 Kč
Stříbrná zátoka
Lisa McCullenová se nikdy nedokázala odpoutat od minulosti. Ale nedotčené pláže a uzavřená komunita obyvatel australského přímořského městečka jí nabízí svobodu a bezpečí, po nichž tolik touží – když už ne pro sebe, tak pro svou desetiletou dcerku.
romány

Stříbrná zátoka

341 Kč
Štěstí

Román o tom, že štěstí máme nejednou na dosah, jen je třeba chytit ho do rukou!

Natálie pracuje v knižním vydavatelství jako editorka. Hodnotí a upravuje rukopisy spisovatelů. Když však sama napíše román, rozpoutá se hotové peklo.

romány

Štěstí

89 Kč
Tajemství hvězd
Miri Abramovová je jednou z prvních lékařek v Rusku a její bratr Váňa, geniální fyzik, zrovna přichází na to, že teorie relativity není úplná.
romány

Tajemství hvězd

359 Kč
Běh času
(2x)
Willa Drakeová si přesně pamatuje zásadní okamžiky svého života: když jí bylo jedenáct, opustila ji matka.
romány

Běh času

269 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 187 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 .. 19 > >>