Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
cestování

Tři hároši v Podněstří - 20%
Tři hároši v Podněstří je závěrečná část cestopisné trilogie explorerů Františka Stárka Čuňase, Míry Skalického Skaláka a Jiřího Kostúra. E-kniha je doprová-zena 110 barevnými fotografiemi.
cestování
Ukázky

Tři hároši v Podněstří

129 Kč
103 Kč
Kolem kolem Jižní Afriky - 20%
Je možné cestovat Afrikou na kole? A sám? Je to bezpečné? Co na to zdraví? Stojí to vůbec za to? Jak se k cyklistům chovají řidiči a obyčejní lidé? A jak zvířata? Odpovědí je tato kniha o tříměsíční cestě po jižní Africe, uskutečněné na podzim 2012.
cestování
Ukázky

Kolem kolem Jižní Afriky

66 Kč
53 Kč
Kolem kolem Jižní Ameriky - 20%
Osamělá cyklistická cesta "na těžko" trvající téměř tři a půl měsíce.
cestování
Ukázky

Kolem kolem Jižní Ameriky

66 Kč
53 Kč
Kolem kolem Mexika - 20%
V srpnu 2010 jsem se sevřeným pozadím přiletěl do Tijuany, druhého nejnebezpečnějšího města Mexika. Těžko jsem si zvykal na každodenní demonstraci síly po zuby ozbrojených vládních vojáků. Poutavý text doplňuje více než 150 fotografií.
cestování
Ukázky

Kolem kolem Mexika

66 Kč
53 Kč
Írán - 20%

Jeden den a jedna noc v Íránu přinesou tolik nečekaných zážitků, co doma celý měsíc. Ponořte se do cestopisu, jehož stránkami se vine jako tenká nit cesta za íránským mystériem – za trpaslíky nebo liliputány, kteří kdysi obývali poušť a dodnes prý někde tam na konci světa žijí.

cestování
Ukázky

Írán

249 Kč
199 Kč
Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - 20%
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází Ladislav Zibura s novým dobrodružstvím – tentokrát se vydává do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Princ Ládík putuje po těch nejzapadlejších vesnicích, aby mohl naslouchat příběhům místních a načerpat něco z jejich moudrosti.
cestování
Ukázky

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

279 Kč
223 Kč
Dva kreténi na Krétě - 20%
V loňském roce jsme k 10. výročí našeho společného cestování navštívili Krétu. Dva kreténi jsme já autor a mlynář z Meziříčka Skalák. Doufám, že jeho žena Šárka nebude protestovat, že není uvedena jako třetí....
cestování
Ukázky

Dva kreténi na Krétě

199 Kč
159 Kč
Jací jsou? - Rusové - 20%
Nový zábavný průvodce ruskou povahou popisuje odlehčenou formou současný ruský životní styl. Dozvíte se nejen to, jací Rusové skutečně jsou, proč milují davy, jak slaví svátky, proč se rádi napijí, jaký mají smysl pro humor...
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Rusové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Španělé - 20%
Nový zábavný průvodce povahou Španělů. Přečtěte si o jejich zvyklostech, zásadách, charakteru a temperamentu, abyste snadněji navázali kontakt. Dozvíte se, čím se baví, co je pro ně důležité, jak funguje rodina, byznys a společnost.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Španělé

119 Kč
95 Kč
Místa, kam se nechodí - 20%

Dojděte si pro svůj kousek neznáma Kam až člověka může dovést touha bloudit a objevovat? Jak se nenechat zaskočit průšvihy a vypořádat se s kulturním šokem? Jaké to je doopravdy cestovat sám? Takové myšlenky mi obvykle táhnou hlavou, když strávím delší dobu na dostatečně zvláštních stezkách.

cestování
Ukázky

Místa, kam se nechodí

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>