Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
cestování

Po stopách českých filmů a pohádek - 20%
(1x)
Zažijte atmosféru zámků, po kterých se procházely Popelka nebo princezna Lada. Vstupte do chalupy, ze které vyrazili za dobrodružstvím hrdinové pohádky Tři bratři nebo vystoupejte na hrad, kde pykal za svou ješitnost Anděl Páně.
cestování
Ukázky

Po stopách českých filmů a pohádek

139 Kč
111 Kč
Provence - 20%
To nejkrásnější z Provence slovem, obrazem i na videu. Za vůní levandule, světem malých opatství, horských vesnic, přírodou, památkami UNESCO, po stopách Římanů, malířů, spisovatelů. Legendy i fakta. Rady na cestu - na základě vlastních zkušeností.
cestování
Ukázky

Provence

149 Kč
119 Kč
Tereza Ramba: DobroDruhům - 20%
(3x)

Neplánujte cesty… prožijte je!  Cestování si nikdy nenaplánujete na sto procent – vždy vás něco překvapí. Ví to i oblíbená herečka a cestovatelka Tereza Ramba (Voříšková). Za dva roky navštívila dvacet zemí a rozepsala se o jejich známých i nečekaných podobách.

cestování
Ukázky

Tereza Ramba: DobroDruhům

389 Kč
311 Kč
Za Kačku - 20%
Cestovat doslova za kačku? Kdo by o to nestál… Ovšem málokdo ví, jak na to. Inspirujte se tipy zkušené cestovatelky Kateřiny Ostré, která navštívila desítky zemí - vždy s minimálním rozpočtem, zato s maximálními zážitky.
cestování
Ukázky

Za Kačku

209 Kč
167 Kč
Zažít Alpy - 20%
Když otevřete tuto knihu, okamžitě se přenesete doprostřed Alp.
cestování
Ukázky

Zažít Alpy

594 Kč
475 Kč
Balkán, bejby! - 20%
(1x)
Čerství rodiče vyrazí s miminkem na tříměsíční putování Balkánem. Kromě nejdelších prázdnin v životě je čeká řada výzev. Tím spíš poté, co se k nim přidá zdánlivě neodolatelné šťěňátko.
cestování
Ukázky

Balkán, bejby!

299 Kč
239 Kč
Kolem kolem národních parků USA - 20%
Smí se v USA na kole jezdit po interstate dálnici? Co dělat uprostřed stáda bizonů? Také se vám líbí hoodoos? Víte co v kempu znamená hiker - biker? Máte rádi kochací silnice? Viděli jste už soutěž v chytání býků za ocas?
cestování
Ukázky

Kolem kolem národních parků USA

66 Kč
53 Kč
Kolem kolem Paraguaye, Uruguaye, Argentiny a Chile - 20%
(1x)
Už jste ochutnali paraguajské pivo Pilsen? Viděli jste diktátora rozsekaného na kusy a zalitého do betonu? Je spaní v hodinovém hotelu levné? Sežral vám nosál svačinu? Stačili 3 jezuité zvládnout 4 000 indiánů?
cestování
Ukázky

Kolem kolem Paraguaye, Uruguaye, Argentiny a Chile

66 Kč
53 Kč
Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor - 20%

Pokračování Neuvěřitelných příběhů z hor Parta přátel a jejich horská dobrodružství pod vedením gumového kuřete jsou zpět! Naši hrdinové vám tentokrát dají nahlédnout do radostí i strastí treků na Islandu, v Peru nebo Nepálu.

cestování
Ukázky

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

199 Kč
159 Kč
Procházky Olomoucí - 20%

Krok za krokem olomouckými ulicemi Zažijte královské město Olomouc jinak! Olomouc to není jen katedrála svatého Václava nebo výstaviště Flora. Olomouc to je pestrá architektura, bohatá historie, součást Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.

cestování
Ukázky

Procházky Olomoucí

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>