Nejprodávanější tituly - duben 2021
fantasy

Řetěz ze zlata
Lovkyně stínů Cordelia Carstairsová už od raného dětství projevuje nevídanou odvahu v boji s démony. Když je její otec křivě nařčen ze strašlivého zločinu, vydá se spolu se svým bratrem do Londýna, aby věci urovnala a odvrátila tak pád své rodiny.
fantasy

Řetěz ze zlata

332 Kč
Já, Finis
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
fantasy
Ukázky

Já, Finis

357 Kč
Juraj Jánošík® proti Dračímu řádu
(3x)
Akční příběh z alternativních slovenských dějin je první částí knižní ságy tajemného autora Svetozára Olovranta.
fantasy

Juraj Jánošík® proti Dračímu řádu

223 Kč
Dvě věže (ilustrované vydání)
(3x)
Společenstvo Prstenu je rozděleno. Frodo a Sam pokračují ve svém putování podél Velké řeky Anduiny sami - tedy až na tajemnou postavu, která se krade za nimi a sleduje každý jejich krok.
fantasy

Dvě věže (ilustrované vydání)

500 Kč
Bouře ozvěn
(1x)
Svět je vzhůru nohama. Archy se začínají rozpadat. Zbývá už jen jediná možnost, jak to zastavit: najít toho, kdo je za to zodpovědný. Ofélie a Thorn se vrhnou na stopu podivným ozvěnám, které jsou možná klíčem všech tajemství.
fantasy
Ukázky

Bouře ozvěn

468 Kč
Královna povětří a temnoty
Po dramatických událostech Pána stínů hrozí lovcům stínů občanská válka. Rodina Blackthornových se ocitá přímo uprostřed konfliktu, který by mohl roztrhat svět na kusy.
fantasy

Královna povětří a temnoty

359 Kč
Tanec s draky
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.
fantasy

Tanec s draky

799 Kč
Pán stínů
Pokračování strhující trilogie Temné lsti, ve jejímž prvním díle Paní půlnoci Cassandra Clare čtenáře opět zavedla do nebezpečného a vzrušujícího světa odvážných lovců stínů.
fantasy

Pán stínů

314 Kč
Paní půlnoci
Románem Paní půlnoci otevírá Cassandra Clare další strhující a vášnivou trilogii ze světa Lovců stínů. Los Angeles, 2012. Je tomu již pět let, co dvanáctiletá lovkyně stínů Emma Carstairsová přišla za Temné války o oba rodiče.
fantasy

Paní půlnoci

314 Kč
Pán prstenů
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
fantasy
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 489 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 49 > >>