Nejprodávanější Kniha - duben 2021
fitness a cvičení

Kondiční příprava dětí a mládeže - 11%
Populárně napsaná kniha je zaměřena na kondiční přípravu dětí a mládeže s využitím moderních pomůcek a tréninkových prostředků. Více než 180 efektivních cvičení, ilustrovaných na fotografiích, se stane inspirací pro trénink mladých sportovců....
fitness a cvičení

Kondiční příprava dětí a mládeže

224 Kč
199 Kč
Jóga na každý den - 11%
Zkuste začít den s nejznámější jogínskou sestavou – Pozdravem slunci. Tento soubor cviků dodává tělu energii, proto se doporučuje cvičit zejména ráno. Nejznámější jógové sestavy pro ty z vás, kteří si potřebují připomenout správné pořadí cviků.
fitness a cvičení

Jóga na každý den

89 Kč
79 Kč
Postav si svou postavu - 11%
Existuje mnoho důvodů, proč se lidé zdráhají začít na sobě pracovat.
fitness a cvičení

Postav si svou postavu

314 Kč
279 Kč
Blackroll - 11%
Celosvětová pozornost expertů, sportovců i laické veřejnosti se v posledních letech soustředila na cvičení fascií, tedy vazivových obalů svalů (povázek).
fitness a cvičení

Blackroll

269 Kč
239 Kč
Deník věčné dietářky
Držet redukční dietu se alespoň jednou ve svém životě rozhodla, nebo byla dohnaná, snad každá žena.
fitness a cvičení

Deník věčné dietářky

89 Kč
Jóga - sestavování lekcí - 11%
Skoro 70 kompletních sestav pro cvičení podle ásan, skupin cvičících, čaker a ajurvédy! Kompletní průvodce plánováním a sestavováním úspěšných lekcí jógy pro začátečníky, středně pokročilé i pokročilé studenty.
fitness a cvičení

Jóga - sestavování lekcí

531 Kč
472 Kč
Palivo pro tělo - 11%
Neselhávající a jednoduchý stravovací plán kolujících kalorií bez vzniku tukových záhybů, určený pro nastartování metabolismu, stimulaci ztráty hmotnosti, zpevnění těla a udržení kondice potřebné pro život od autora bestselleru Tělo jako posilovna.
fitness a cvičení

Palivo pro tělo

269 Kč
239 Kč
Fit diář

Diář pro ženy, které to se svými cíli myslí skutečně vážně. "Jestliže plánuješ mít úspěšný život, začni plánováním svých dnů"

fitness a cvičení

Fit diář

161 Kč
Aštánga-Vinjása Jóga - 11%
V pokračování knihy Aštánga-Vinjása jóga: Podrobný průvodce základní sestavou najdete detailní a vícevrstvé informace o druhé sestavě tohoto rozšířeného systému jógy.
fitness a cvičení

Aštánga-Vinjása Jóga

358 Kč
318 Kč
Vyučujeme jógu - 11%
V této nejuznávanější učebnici jógy na světě a komplexním průvodci pro instruktory naleznete nezbytné základy a techniky, praktické a podrobné informace o vyučovacích metodách...
fitness a cvičení

Vyučujeme jógu

494 Kč
439 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>