Nejprodávanější tituly - duben 2021
ostatní

Elida
Za podpory Carnegie Hall napsala Iva Bittová, první žena tuzemské alternativní scény, pro soubor Bang on a Can All-Stars hudební projekt s názvem Elida. Táhlé linie piana se prolínají se smyčci, zatímco improvizace klarinetu se setkává s hlukem elektrické kytary. Hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a klavíru pak vytváří inspirující melodie.
ostatní

Elida

314 Kč
Hodovnice
Hodovnice je původní staroslovanský název beskydské hory Godula. První a poslední písnička (Hodovnice a Godula) mají proto stejná slova i melodii (i když jde spíše o zaříkávání), rozdíl je v aranžích. Mezi těmito dvěma písničkami zazní devět dalších, které jsou odkazem na staré předkřesťanské zvyky.
ostatní

Hodovnice

224 Kč
Studio 1983 & Live 1988
Dvojalbum jednoho ze slavných souborů Nové vlny.
ostatní

Studio 1983 & Live 1988

297 Kč
Adio Querida
Skupina Gothart se inspiruje středověkou, orientální, židovskou a romskou hudbou. Používá dobové originální hudební nástroje. Bravurní vícehlasy, balkánská energie. Adio querida je první "balkánskou" deskou Gothartu.
ostatní

Adio Querida

212 Kč
K smrti vylekán
Happeningové sdružení recitátorů hovadných textů.
ostatní

K smrti vylekán

212 Kč
Smrt žije
Sympaticky odvážný způsob, jakým se kapela snaží navzdory svému datu založení provokovat a šťourat do hudebního vkusu i světonázoru posluchačů. Deska je, co se týče témat i nálad, asi nejlépe poskládané album Prago Union a Kato by měl dostat cenu za rým.
ostatní

Smrt žije

242 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3