Nejprodávanější Kniha - duben 2021
horory

Dům u hřbitova - 11%
(2x)
Na hřbitově Bachelor’s Grove stojí zvláštní dům. Mezi místními se povídá, že jej obchází přízrak, a není proto divu, že stavení se téměř každý už léta vyhýbal a k návštěvě lákal pouze uctívače ďábla…
horory

Dům u hřbitova

314 Kč
279 Kč
Frankenstein v podzemí - 11%
Po zápasu s Hellboyem uniká Frankenstein z děsuplné mexické laboratoře, kde byl vězněn, a objevuje podivuhodný svět v podzemí, kde se mu podaří odhalit několik neuvěřitelných tajemství záhadné říše.
horory

Frankenstein v podzemí

539 Kč
479 Kč
Hellboy 10: Paskřivec a další příběhy - 11%
V jubilejní desáté knize „Paskřivec“ se Hellboy musí vypořádat s ďábelským případem čarodějnictví, bezhlavým pirátem, posedlým malířem i vlastním mateřským znaménkem.
horory

Hellboy 10: Paskřivec a další příběhy

539 Kč
479 Kč
Hellboy v Mexiku - 11%
Roku 1956 byl Hellboy vyslán do Mexika, aby tam vyšetřil sérii masových vražd. Na celých pět měsíců se tam však po něm slehla země, a později tvrdil, že si nepamatuje takřka nic z toho, co se s ním během této doby odehrálo.
horory

Hellboy v Mexiku

539 Kč
479 Kč
Hemživý chaos a jiné příběhy - 11%
Mezi Lovecraftovy nejzajímavější práce patří povídky z období, kdy byl trýznivou finanční situací nucen psát pro jiné, ať už jako utajený, anonymní autor, přepisovatel nebo přiznaný spolutvůrce…
horory

Hemživý chaos a jiné příběhy

358 Kč
318 Kč
Mýtné - 11%
Napínavý hororový román se svéráznými postavami a ještě svéráznějším jižanským městečkem, který vás dost možná na čas odradí od návštěvy jakéhokoliv močálu.
horory

Mýtné

359 Kč
319 Kč
Temná věž III - Pustiny - 11%
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Pustiny vyprávějí o tom, co se přihodilo poutníkům Středosvětem několik měsíců poté, co byly otevřeny poslední dveře na břehu moře.
horory

Temná věž III - Pustiny

333 Kč
296 Kč
Zámek a klíč 1: Vítejte v Lovecraftu - 11%
(1x)
Zámek a klíč – temná fantasy plná divů od Joe Hilla, syna Stephena Kinga. Vítejte na Klíčově, tajemné usedlosti v Nové Anglii, s mnoha dveřmi, které změní každého, kdo se do nich odváží vstoupit.
horory

Zámek a klíč 1: Vítejte v Lovecraftu

539 Kč
479 Kč
Závan klíčovou dírkou - 11%
(1x)
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Závan klíčovou dírkou se chronologicky řadí mezi čtvrtý a pátý díl cyklu Temná věž, tedy mezi knihy Čaroděj a sklo a Vlci z Cally.
horory

Závan klíčovou dírkou

279 Kč
248 Kč
Beznaděj - 11%
(1x)
Stephen King v Beznaději maluje svým rozmáchlým štětcem apokalyptický souboj mezi Bohem a zlem, mezi šílenstvím a zjevením.
horory

Beznaděj

414 Kč
368 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 59 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>