Nejprodávanější Kniha - duben 2021
horory

Děsivé historky 2 - 11%
Co kdybys měl jen sto slov na to, abys varoval lidstvo před smrtelným nebezpečím?
horory

Děsivé historky 2

233 Kč
207 Kč
Hellboy 9: Divoký hon - 20%
Divoký hon je druhou knihou ze třídílného příběhu, ale docela dobře obstojí i sám o sobě. Dozvíme se v něm o něco víc než v jiných knihách, co je Hellboy vlastně zač, proč je tu a co vlastně dělá.
horory

Hellboy 9: Divoký hon

599 Kč
479 Kč
Hellboy: Půlnoční cirkus - 11%
Malý Hellboy v noci uteče z Úřadu paranormálního výzkumu a obrany a po cestě narazí na fantaskní cirkus, který možná přijel až ze samotných hlubin pekelných. A možná ne.
horory

Hellboy: Půlnoční cirkus

359 Kč
319 Kč
Lovec čarodějnic 2: Zatracen navěky - 11%
Součást Hellboy universa. Viktoriánský okultní detektiv Edward Grey se ocitá daleko mimo civilizaci, až na samých hranicích amerického Divokého západu, kde bude muset čelit strašlivé čarodějnici, krvežíznivým zločincům a zombie kovbojům!
horory

Lovec čarodějnic 2: Zatracen navěky

539 Kč
479 Kč
Ostrov Duma Key - 11%
(4x)
Edgar Freemantle je bohatý stavař, který při nehodě na stavbě utrpí zranění mozku a přijde o pravou paži. Během zdlouhavého léčení propadá takovým záchvatům zuřivosti a výpadkům paměti, že ho opustí manželka.
horory

Ostrov Duma Key

333 Kč
296 Kč
Polednice Plešatá palice - 11%
Úmorné vedro letních prázdnin na západě Čech a známá parta čtyř teenagerů, jimž se opět dějou podivné, nemožné, nevysvětlitelné a vůbec skoro šílené věci.
horory

Polednice Plešatá palice

269 Kč
239 Kč
Povznesení - 11%
(3x)
Scott Carey vypadá stále stejně, přesto ale neustále ztrácí na váze. Je tu také pár dalších podivností. Váží stejně v oblečení i bez něj. Se svým problémem se svěřuje doktoru Ellisovi.
horory

Povznesení

270 Kč
240 Kč
Puls - 11%
(1x)
Civilizace sklouzla po krvavé stopě do dalšího období temna, což možná někoho nepřekvapí, ale stalo se to takovou rychlostí, jakou nepředvídali ani největší škarohlídi mezi futurology.
horory

Puls

288 Kč
256 Kč
Requiem, upíří rytíř 1: Vzkříšení - 11%
Velké vydání nádherně malované komiksové série! Tři díly v jedné knize! Když se člověk probudí v pekle, začne přemýšlet, jestli byl opravdu tak dobrý člověk, jak si myslel.
horory

Requiem, upíří rytíř 1: Vzkříšení

539 Kč
479 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti - 11%
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
horory

Vraždy a jiné zběsilosti

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 59 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>