Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
sci-fi

Antihrdina - 20%
Sedmadvacetiletý Antti Hrdina přijíždí do konzumního KoroNova ze severní země zvané Utopie, která je založená na ideologických heslech a obrovských obětech, díky nimž mohou lidé, zvířata i rostliny žít v náručí Matky přírody.
sci-fi
Ukázky

Antihrdina

249 Kč
199 Kč
Bakly – V objetí smrti - 20%
(1x)
Bakly je kupodivu stále naživu, v jím vyvolané válce podsvětí se zaplétá do spirály násilí stále hlouběji a hlouběji a nehledá cestu ven. Jen blízkost smrti ho udržuje na hranici příčetnosti.
sci-fi
Ukázky

Bakly – V objetí smrti

239 Kč
191 Kč
Falešní bohové - 20%
(1x)
Román Falešní bohové pojednává o Horově pádu. V komplikovaném spiknutí zosnovaném přívrženci Chaosu je Horus na měsíci planety Davin zraněn cizáckou, Chaosem otrávenou zbraní. Další román ze světa Warhammeru 40 000, druhý díl cyklu Horovo kacířství.
sci-fi
Ukázky

Falešní bohové

149 Kč
119 Kč
Galaxie v plamenech - 20%
(3x)
Když se vojevůdce Horus zotavil ze svých strašlivých zranění, vytáhl s vítězícím říšským vojskem proti vzbouřené planetě Ištvan III.
sci-fi
Ukázky

Galaxie v plamenech

149 Kč
119 Kč
JFK 40 – Konec projektu Gotteskämpfer - 20%
Pátrání po nebezpečné látce Mutabor DX na indiánském teritoriu i v gangsterském podsvětí pobřežních velkoměst bylo neúspěšné. JFK a jeho tým netuší, zda se jedná o drogu, nebezpečnou chemickou zbraň nebo něco úplně jiného.
sci-fi
Ukázky

JFK 40 – Konec projektu Gotteskämpfer

119 Kč
95 Kč
Kulový blesk - 20%
(3x)
Divoce imaginativní scifi román od autora bestsellerové trilogie Vzpomínka na Zemi.
sci-fi
Ukázky

Kulový blesk

249 Kč
199 Kč
Vězení - 19%
Rok 2057. Všechny pesimistické předpovědi se naplnily. V důsledku globálního oteplování se dříve úrodná místa proměnila v poušť, není co jísta pít, na jihu zuří války o vodu a na celé planetě se lidé potýkají s důsledky zvýšeného výskytu chorob..
sci-fi
Ukázky

Vězení

52 Kč
42 Kč
Zbraně Tanith - 20%
Na Sabbatiných světech kacířské síly tvrdě vzdorují křížové výpravě. Imperiální síly, nebezpečně rozptýlené a odříznuté od zásobování zmutovanými nepřáteli, začínají být zatlačovány do defenzivy.
sci-fi
Ukázky

Zbraně Tanith

149 Kč
119 Kč
Bakly – Hledání smrti - 20%
(1x)
Bakly unavený životem přijíždí do Grafzatzy, jednoho z největších a nejbohatších měst Crambijského impéria. Chce pomoci jedinému člověku, na kterém mu osobně záleží, a přitom plní jednu malou laskavost.
sci-fi
Ukázky

Bakly – Hledání smrti

239 Kč
191 Kč
Impérium - 20%
Série Romana Bureše vstupuje do finále. V prvním dílu jsme byli svědky zmatení časoprostoru, ve kterém se hrdinka Toňa snažila především přežít, druhý byl příběhem o upevňování moci. Závěrečný díl je svědkem utváření nové Evropy. O vládu nad kontinentem nyní soupeří dvě největší impéria, která…
sci-fi
Ukázky

Impérium

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 97 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>