Nejprodávanější tituly - duben 2021
cestopisy

Dva cyklisté v cizím městě - 11%
Drážďany – město Čechům vždycky blízké, kdysi pro svou krásu nazývané Florencie na Labi. Vyprávění se stává neobvyklým průvodcem městem před a po bombardování s doprovodným líčením válečné hrůzy dvou únorových nocí roku 1945.
cestopisy

Dva cyklisté v cizím městě

143 Kč
127 Kč
Latinos - 11%

Jižní Amerika z nového úhlu. Neuvěřitelné příběhy i nečekaná setkání v knize, kterou přečtete jedním dechem. Chceš-li Boha rozesmát, povídej mu o svých plánech. Román z cest po „třetím světě“.

cestopisy

Latinos

242 Kč
215 Kč
Od oltáře do Santiaga - 11%
Od oltáře do Santiaga zachycuje tragikomický příběh novomanželské pěší poutě z Kuřimi až k Atlantiku formou deníkových zápisků.
cestopisy

Od oltáře do Santiaga

341 Kč
303 Kč
Tereza Ramba: DobroDruhům - 20%
(3x)

Neplánujte cesty… prožijte je!  Cestování si nikdy nenaplánujete na sto procent – vždy vás něco překvapí. Ví to i oblíbená herečka a cestovatelka Tereza Ramba (Voříšková). Za dva roky navštívila dvacet zemí a rozepsala se o jejich známých i nečekaných podobách.

cestopisy
Ukázky

Tereza Ramba: DobroDruhům

389 Kč
311 Kč
Transsibiřská magistrála aneb S pivem v ruce od Finského zálivu k Japonskému moři - 11%
Když se řekne Rusko, neznamená to pro našince obvykle bohatou kulturní historii, ale spíše nepříjemnou kapitolu dějin, kontroverzní mezinárodní politiku, KHL a vodku.
cestopisy

Transsibiřská magistrála aneb S pivem v ruce od Finského zálivu k Japonskému moři

405 Kč
360 Kč
Z mého severoitalského deníku - 11%
„Ano, i jeden polibek může být polibkem smrti. Což je obzvláště tady, ve vroucí Itálii, katastrofa. Emoce a láska se nedají vměstnat jen do žhavých pohledů a slov, cezených přes roušku jako špagety přes sítko...“ Jak prožívá těžkou koronavirovou pandemii v Itálii roku 2020 česká rodina v dolomitském podhůří?
cestopisy

Z mého severoitalského deníku

251 Kč
223 Kč
Za Kačku - 20%
Cestovat doslova za kačku? Kdo by o to nestál… Ovšem málokdo ví, jak na to. Inspirujte se tipy zkušené cestovatelky Kateřiny Ostré, která navštívila desítky zemí - vždy s minimálním rozpočtem, zato s maximálními zážitky.
cestopisy
Ukázky

Za Kačku

209 Kč
167 Kč
Abdalova cesta - 20%
Vyprávění o životě v Malajsii a v sousedních zemích v první polovině 20. století očima dospívajícího chlapce. Od většiny podobných příběhů se liší tím, že autor byl biolog a cestovatel.
cestopisy
Ukázky

Abdalova cesta

99 Kč
79 Kč
Amerika na druhý pohled - 11%
Amerika na druhý pohled je nevšední cestopis, který s humorem popisuje život v cizí zemi, trable s prvním americkým podnájmem, jak si doma uvařit javorový sirup a proč americké vánoční cukroví vypadá jako usušené psí hovínko.
cestopisy

Amerika na druhý pohled

266 Kč
236 Kč
Balkán, bejby! - 11%
(1x)
Čerství rodiče vyrazí s miminkem na tříměsíční putování Balkánem. Kromě nejdelších prázdnin v životě je čeká řada výzev. Tím spíš poté, co se k nim přidá zdánlivě neodolatelné šťěňátko.
cestopisy

Balkán, bejby!

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 113 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 12 > >>