Nejprodávanější Kniha - duben 2021

Húrinovy děti
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.

Húrinovy děti

330 Kč
Modelový svět
(1x)
Povídková kniha nadějného amerického autora, který navazuje na to nejlepší z americké povídkářské školy, zejména na J. D. Salingera.

Modelový svět

178 Kč
Zrzoun
(2x)
Zásadní dílo moderní anglicky psané literatury, jímž se autor roku 1955 přiřadil k poetice „mladých rozhněvaných mužů“, rozčarovaných pozitivním budováním nového světa po 2. světové válce.

Zrzoun

246 Kč
Bludný bruslař
(1x)
Pověsti a legendy ze všech koutů Nizozemska i Flander v převyprávění Eelka de Jonga a výběr nejhezčích povídaček z waterlandského kraje v podání místních vypravěčů ze sbírek Meertensova ústavu v Amsterdamu.

Bludný bruslař

211 Kč
Fakta v pozadí případu Roccamatiových z Helsinek
Čtyři povídky z prvotiny kanadského spisovatele, autora světového bestselleru Pí a jeho život, zaktualizované pro nové vydání a doplněné jeho předmluvou.

Fakta v pozadí případu Roccamatiových z Helsinek

161 Kč
Květná neděle
V autobiografické koláži se kultovní, u nás dobře známý autor ohlíží za lety své spisovatelské kariéry, za svými kolegy z literární branže, za žijícími i zesnulými přáteli. To vše koření svým typickým černým humorem.

Květná neděle

212 Kč
Kronika indiánů Guayakí
(1x)
Duchovní svět indiánských kočovníků očima francouzského etnologa.

Kronika indiánů Guayakí

309 Kč
Cesta mrtvých Indiánů
(1x)
Mýty a legendy Indiánů kmene Goahiro, žijících na pomezí dnešní Kolumbie a Venezuely.

Cesta mrtvých Indiánů

251 Kč
Krev a med
Lou, Reid, Coco a Ansel prchají před čarodějným společenstvím, královstvím i církví – a nemají se kde ukrýt.
Ukázky

Krev a med

404 Kč
Něžná fata morgána
(1x)
Třetí příběh z období detektivních začátků Richarda Krauze se odehrává v listopadu 1989. Richard Krauz pracuje na oddělení vražd už půldruhého roku, ale starší kolegové na něj stále hledí jako na kriminalistické ucho.

Něžná fata morgána

314 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>