Nejprodávanější knihy - duben 2021
detektivky

Bestie
(3x)
Detektivní román Bestie se odehrává po velkých společenských změnách, přesněji po sametové revoluci a následné amnestii v roce 1990, po níž se na svobodu dostává mnoho nenapravitelných zločinců.
detektivky

Bestie

269 Kč
Podfuk na Korsice
(1x)
Podfuk na Korsice, volné pokračování knih Podfuk jako víno a Podfuk v Marseille, je ryzím potěšením v provensálském stylu, při jehož čtení se vám budou sbíhat sliny v ústech a zároveň se budete skvostně bavit. Peter Mayle je opět ve výborné formě ...
detektivky

Podfuk na Korsice

161 Kč
Ztracený přístav
(13x)
Další román, ve kterém irská autorka dokládá své mistrovství psychologické detektivky. V nedostavěném a jen z části obydleném satelitním městečku za Dublinem dojde k vraždě dvou dětí a jejich otce. Stopy vedou dvěma směry zároveň.
detektivky
Ukázky

Ztracený přístav

338 Kč
Bez příčiny
Sarah Langtonová beze stopy zmizela, a když se po šesti týdnech náhle objeví, je napůl šílená a téměř k smrti vyhladovělá.
detektivky

Bez příčiny

359 Kč
Krev je můj chleba
(1x)
Několika cenami ověnčený Laird Barron, považovaný za šedou eminenci amerického hororu, tentokrát přichází s drsným thrillerem. Krev je můj chleba je první díl nové série s hrdinou Izajášem Coleridgem, synem maorské krásky a amerického důstojníka.
detektivky
Ukázky

Krev je můj chleba

242 Kč
Mizející země
Dvanáct měsíců, dvanáct na první pohled na sobě nezávislých příběhů. Všechny ovšem spojuje počáteční tragédie – zmizení dvou malých dívek Sofie a Aljony.
detektivky

Mizející země

89 Kč
Pes baskervillský - grafický román
(1x)
Arthur Conan Doyle je tvůrcem hlavního hrdiny oblíbených detektivek, Sherlocka Holmese. Dost možná nejslavnějším románem v čele s charismatickým detektivem je právě Pes baskervillský.
detektivky

Pes baskervillský - grafický román

449 Kč
Poslední lov - 44%
(2x)
LUXUSNÍ VLAK, MRTVÝ POLICISTA A ZKORUMPOVANÁ VLÁDA
Když kapitánovi Bennymu Griesselovi přistane na stole spis s odloženým případem, neochotně se spolu se svým parťákem Vaughnem Cupidem pustí do ověřování důkazů...
detektivky

Poslední lov

319 Kč
179 Kč
Terorista
Román s rysy thrilleru a detektivního románu vypráví příběh mladého muže sympatizujícího s extrémní pravicí v současné České republice, který má plán, jak skoncovat s vlivem liberálů a levicových neziskovek.
detektivky

Terorista

269 Kč
Unesená
(2x)
Když se sedmnáctiletá Lizzy Gardnerová vrací domů z romantické schůzky se svým chlapcem Jaredem, nemůže být šťastnější. Idylický večer se však záhy mění v noční můru.
detektivky

Unesená

350 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 303 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 31 > >>