Nejprodávanější knihy - duben 2021
detektivky

Pokrevní pouta - 11%
(2x)
Jak chytit vraha, který nezanechává stopy? Žena zabitá jediným přesným bodnutím do srdce – na první pohled to vypadá jako loupežné přepadení, které se zvrtlo. Kdo by plánovaně vraždil starostlivou a bezúhonnou sociální pracovnici?
detektivky

Pokrevní pouta

413 Kč
367 Kč
Dopis ze záhrobí - 11%
(1x)
V roce 1990 začíná nová éra v dějinách našeho státu, staré socialistické struktury se hroutí, nastupuje demokracie se všemi kladnými i zápornými dopady na obyčejné lidi, policisty nevyjímaje.
detektivky

Dopis ze záhrobí

314 Kč
279 Kč
Mucholapka - 11%
(2x)
V dalším z detektivních příběhů Dominika Dána Mucholapka, který volně navazuje na předchozí román Moucha, se detektivové z oddělení vražd vrací k případu, který jim již rok nedává spát – záhadné smrti mladé dívky Cley Petresku.
detektivky

Mucholapka

314 Kč
279 Kč
Černé zlato - 11%
(1x)

Severská krimi z opravdového severu.

Ropná pole na severu Aljašky patří k nejdrsnějším místům na planetě a práce na nich, třebaže dobře placená, není ani snadná, ani příjemná.

detektivky

Černé zlato

314 Kč
279 Kč
Seznam zapomenutých dětí - 11%
Jak objasní vyšetřování shodu jmen a dat narození u dětí ztracených za světové války a těch, které na stejném místě žijí o sto let později?
detektivky

Seznam zapomenutých dětí

179 Kč
159 Kč
V temnotě
Psycholožku Zoe vyděsilo on-line video dívky snažící se holýma rukama dostat z hrobu.
detektivky

V temnotě

179 Kč
Poustevník z Eytonského lesa - 11%
KDYŽ JEDEN ZMIZÍ A DRUHÝ ZEMŘE, PŘICHÁZÍ ČAS BRATRA CADFAELA… Píše se rok 1142. Pokračující občanská válka, kterou rozpoutaly spory mezi králem Štěpánem a císařovnou Matyldou, sužuje Anglii, v benediktinském převorství svatého Petra a Pavla ve Shrewsbury je však – alespoň zatím – klid.
detektivky

Poustevník z Eytonského lesa

314 Kč
279 Kč
Případy soudce Ti. Záhada zlatého draka - 11%
Vyšetřovat vraždu prostitutky uprostřed Slavnosti květů se soudci Ti opravdu nechce. Co má ale dělat, když ke zločinu došlo před zraky jeho První paní? Jeho drahá manželka si tuto skandální vraždu bere osobně!
detektivky

Případy soudce Ti. Záhada zlatého draka

225 Kč
200 Kč
Ti druzí - 11%
(5x)
Mrazivý. Děsivý. Neodložitelný. Nový psychothriller autorky bestsellerů Kříďák a Jáma. Gabe se jednoho dne vracel autem domů z práce a v zácpě uvízl za starým autem. Jeho zadním oknem na něj vykoukla dívčí tvář. Zahlédl, jak říká: „Tati.“
detektivky

Ti druzí

359 Kč
319 Kč
Les přízraků - 11%
(3x)
Joachim Stein zimuje na hradě Stříbrná skála. Klidné Vánoce s rodinou však zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém městě Trutnov.
detektivky
Ukázky

Les přízraků

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 311 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 32 > >>