Nejprodávanější knihy - květen 2021
medicína

Psychologie budoucnosti - 6%
(1x)
Tento čtenářsky přístupný a ucelený přehled díla Stanislava Grofa, jednoho ze zakladatelů transpersonální psychologie, byl sestaven se záměrem, aby se s jeho prací mohla seznámit i širší veřejnost.
medicína
Ukázky

Psychologie budoucnosti

381 Kč
358 Kč
Život je boj - 11%
Psychologický průvodce pro pacienty s rakovinou, pro jejich pečovatele a blízké. Je psána běžným jazykem a snaží se obsáhnout všechny aspekty života, se kterými se pacient a jeho blízcí v průběhu nemoci setkají.
medicína

Život je boj

359 Kč
319 Kč
Anatomie emocí - 11%
Kniha je pokusem o propojení anatomie lidského těla s oblastí emocí.
Keleman popisuje individuální podobu, tvar lidského těla jako výsledek dynamické interakce geneticky daných tvarů s osobním emočním příběhem člověka, jako pokračující proces.
medicína

Anatomie emocí

314 Kč
279 Kč
Chrápání
Ten, kdo chrápe, žije nezdravě – a ten, kdo je tomuto nočnímu koncertu vystaven, stejně tak. Silné nadměrné chrápání vede k poruchám spánku, trvale poškozuje imunitní systém a může způsobit srdeční obtíže a problémy krevního oběhu.
medicína

Chrápání

89 Kč
Jak překonat panické ataky - 11%
Náhlé a mimořádně nepříjemné záchvaty strachu se týkají zhruba 4 procent lidí. Tato kniha vám pomůže tento stav pochopit a prakticky s okamžitým účinkem proti němu bojovat.
medicína

Jak překonat panické ataky

269 Kč
239 Kč
Kompletní historie medicíny - 11%
(2x)
Kniha Dějiny lékařství předkládá nekonečně složitou skládačku historie lékařství zahrnující časovou posloupnost, biologickou evoluci, smrtelné pandemie, společenské změny velkého dosahu a také role, které sehráli pionýři lékařské vědy.
medicína

Kompletní historie medicíny

531 Kč
472 Kč
První pomoc II - 11%
(1x)
Přepracované vydání úspěšné dvoudílné učebnic první pomoci pro zdravotnické obory je doplněné o nejnovější poznatky v oboru.
medicína

První pomoc II

197 Kč
175 Kč
Rodina a rodinná terapie - 11%
Jedna ze stěžejních knih zakladatele strukturální terapie, v níž jsou rozebrány základní myšlenky tohoto směru rodinné terapie.
medicína

Rodina a rodinná terapie

329 Kč
292 Kč
Schizofrenie, její příčiny a léčba - 13%
Schizofrenie je duševní nemoc, se kterou si naši psychologové a psychiatři nevědí dost dobře rady. Jejich potíže se jim snaží ulehčovat různými farmaky, ale podstata nemoci a tím i způsob léčby jim stále zůstává utajen.
medicína

Schizofrenie, její příčiny a léčba

23 Kč
20 Kč
Chvála psychoterapie - 11%
Na základě svých pětatřicetiletých zkušeností na poli psychoterapie pojal Yalom svou knihu Chvála terapie jako průvodce úspěšnou psychoterapií.
medicína

Chvála psychoterapie

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 151 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 > >>