Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2021

Maigret - Je tu Felicie

Vypadalo to jako obyčejná vražda… To by se k ní ale nesměla připlést ta holka s čelem jako umíněná koza! V idylické čtvrti venkovského charakteru na předměstí Paříže je zavražděn postarší muž.

Maigret - Je tu Felicie

260 Kč
Navždy Provence
(2x)
Druhá část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Opět jsme okouzleni vtipným vyprávěním o zdánlivě všedních událostech francouzského venkova, z nichž se rodí umění žít.

Navždy Provence

269 Kč
Nekonečný příběh
(3x)
Když nesmělý Bastián Balthazar Bux jednoho dne prchá před spolužáky, kteří ho šikanují, rozhodne se před nimi schovat v antikvaritátu. V bezpečí za dveřmi krámku jej zaujme kniha s motivem dvou hadů...

Nekonečný příběh

341 Kč
Nepohřbený rytíř
Zahajující díl kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny renesančních Čech a Moravy.

Nepohřbený rytíř

269 Kč
Paní Trumberryová si dává hádat
Vybrané povídky z knihy známého britského humoristy, která vyšla v Česku pod názvem Kanadské žertíky (Časné vstávání Primuse Jonese, Paní Nashmelilová kupuje starožitnosti, Zachraňte mě před mými přáteli, Intimní odhalení ublížené ženy...)

Paní Trumberryová si dává hádat

116 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město
(3x)

Nejde jen o to, kým se máme stát, ale co máme vykonat. Jacob Portman se vydává se svými novými přáteli do Londýna, kde chtějí najít lék pro slečnu Peregrinovou, uvězněnou v ptačí podobě.

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město

287 Kč
Tajný život stromů
(1x)

Německý bestseller Tajný život stromů se již druhým rokem drží na žebříčku nejprodávanějších knih a získává si nadšené čtenáře ve stále více zemích. Audioverze knihy.

Tajný život stromů

332 Kč
To
(3x)
Americké město Derry ve státě Maine má už od svého vzniku znepokojivé statistiky úmrtnosti, především co se týče dětí a dospívajících… Každých sedmadvacet let tu nastává období plné smrti, které často vyvrcholí katastrofou, tragédií nebo masakrem.

To

969 Kč
Umění vítězit
Autor je zakladatelem společnosti Nike, Inc. a jedním z nejvýznamnějších představitelů mezinárodního obchodu. Jako generální ředitel firmy působil v letech 1964–2004 a v současné době je předsedou správní rady.

Umění vítězit

359 Kč
Vražda v Orient-expressu
(1x)

Vrah je mezi námi – ve vlaku. Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo v luxusním rychlíku Orient expres. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který požádá o ochranu, protože se obává, že

Vražda v Orient-expressu

305 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 234 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 22 .. 24 > >>