Nejprodávanější tituly - květen 2021
erotika

Bez zábran
Příběh dvaadvacetileté dívky, která po těžkém rozchodu začne žít nespoutaně a užívat si každé vteřiny. Plnými doušky hltá vášeň a lásku svých milenců.
erotika

Bez zábran

224 Kč
Do plamenů
(1x)
Neuvěřitelně sexy druhý díl trilogie Meredith Wild o rodině Bridgů, jež si podmaní nejenom čtenáře prvního dílu, ale i ty, kteří se s osudy hlavních hrdinů poprvé seznámí až v tomto díle…
erotika

Do plamenů

314 Kč
Chobotnice
(1x)
Román Chobotnice od Pauliny Świst je další silná kniha od nejpopulárnější polské debutantky posledních několika let. Četba Chobotnice je nefalšovaná jízda bez řídítek. Aféra střídá aféru a to vše v atmosféře žhavé vášně.
erotika

Chobotnice

314 Kč
Ženy na dosah
Erotické povídky popisující nesnáze vycházející z rozdílných vzorců chování mužů a žen.
erotika

Ženy na dosah

206 Kč
30 dní touhy
(1x)
Kniha Třicet dní touhy je erotický román o mladé vdově Alysse, které manžel těsně před smrtí věnoval třicet karet s různými erotickými úkoly. Rob si přeje, aby jeho milovaná po jeho smrti tyto úkoly postupně plnila.
erotika

30 dní touhy

314 Kč
Sexy profesor
(2x)
Poprvé jsem Caina Westa uviděla v baru. Všimnul si, že koukám jeho směrem, a vyložil si to tak, že mám zájem. To byl samozřejmě nesmysl. Moc dobře jsem věděla, co je zač, a chystala jsem se mu to pěkně od plic povědět
erotika

Sexy profesor

269 Kč
Bez rozloučení
Nora O’Brienová utekla z Indiany do Skotska, přesvědčená, že dělá správnou věc. Po třech letech v nové zemi jí však zůstala jen vina a lítost. Pak do jejího života vstoupil Aidan Lennox, starší, světaznalý a přitažlivý hudební skladatel.
erotika

Bez rozloučení

323 Kč
Unesená
Napínavý psychologicko-erotický příběh čerpající ze skutečných událostí, který v sobě nese prvky tvrdé pornografie.
erotika
Ukázky

Unesená

89 Kč
Bestie
(4x)
Astera je bestie. Predátorka, která muže ničí a vychutnává si je. Neobvyklá, rafinovaná, dovede vzít za srdce a ve správnou chvíli stisknout pod krkem. Ale co když se jí to jednoho dne vymstí? A co když je to všechno trochu jinak?
erotika
Ukázky

Bestie

79 Kč
Esmera
Pozdní šedesátá léta a strohá církevní škola. To je prostředí, ve kterém dospívá Esmera Santeneová a v němž se musí vypořádat se svými prvními fyzickými touhami. Nejen pocity, ale i první zkušenosti s muži sdílí s kamarádkou Rachel.
erotika

Esmera

268 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>