Nejprodávanější knihy - květen 2021
psychologie pro každého

Jak se stát moderním samurajem - 11%
(1x)
Autor je odborníkem na dějiny a život v Japonsku. V této knize přichází s originální myšlenkou a snaží se aplikovat hlavní ctnosti, disciplínu a tradice samurajů na dnešního člověka.
psychologie pro každého

Jak se stát moderním samurajem

269 Kč
239 Kč
O nemoci, která se nazývá schizofrenie - 11%
Uznávaný odborník na léčbu schizofrenie MUDr. Martin Jarolímek v knize srozumitelně charakterizuje tuto psychickou poruchu, líčí její příznaky a zabývá se různými aspekty léčby i běžného života.
psychologie pro každého

O nemoci, která se nazývá schizofrenie

179 Kč
159 Kč
Přepište svůj příběh
(1x)
Benjamin Hardy boří zažité mýty o osobnosti a nabízí odvážné strategie pro osobní transformaci. V knize Přepište svůj příběh čerpá z psychologických poznatků a vyvrací zažitou, avšak mylnou představu, že osobnost je vrozená a neměnná.
psychologie pro každého

Přepište svůj příběh

239 Kč
Racionálně-emoční terapie - 11%
I když máte pocit, že si z vás život střílí, můžete se naučit, jak ho zdravě a racionálně zvládat. Zkušený psychoterapeut Daniel Fryer, který se věnuje racionálně-emoční behaviorální terapii, tvrdí, že své nezdravé reakce dokážeme změnit.
psychologie pro každého

Racionálně-emoční terapie

89 Kč
79 Kč
Abhidhamma a Abhivinaya - 11%
(1x)
Kniha Abhid-hamma-Abhivinaya je završením životního díla ctihodného Áyukusa-la Thery, ve které jsou shrnujícím způsoben podány postupy Abhivi-nayi pro zvládání života podle Buddhovy nauky až k dosažení konečného cíle Nibbány.
psychologie pro každého

Abhidhamma a Abhivinaya

225 Kč
200 Kč
Královna děsu aneb Panická porucha - 11%
(2x)
Panika není slabost – je to nemoc a dá se léčit. Panická porucha přichází bez výstrahy a postihuje lidi různých povah i profesí, kteří ji zprvu považují za příznak jiných chorob.
psychologie pro každého
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

269 Kč
239 Kč
Pohádka o ztracené krajině - 11%
Cesta za nalezením vlastního potenciálu a větší spokojenosti je zároveň ilustrována pohádkou, v níž můžeme znovu objevit nejen tyto poznatky, ale i sebe samotné.
psychologie pro každého

Pohádka o ztracené krajině

214 Kč
190 Kč
Člověk a jeho symboly - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha je prvním a jediným dílem, v němž C. G. Jung vykládá laickému čtenáři svou nesmírně vlivnou teorii symbolů, jak se projevují především ve snech.
psychologie pro každého

Člověk a jeho symboly

899 Kč
799 Kč
Narcismus - vnitřní žalář - 11%
Zkušený německý terapeut Heinz-Peter Röhr se ve své knize zabývá osobitým způsobem vzniku této poruchy, jejím průběhem a naznačuje možnosti jejího překonání. Za východisko si autor zvolil kuriózní pohádkový příběh bratří Grimmů "Železná kamna".
psychologie pro každého

Narcismus - vnitřní žalář

233 Kč
207 Kč
Umění milovat - 11%
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.
psychologie pro každého

Umění milovat

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 142 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>