Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
romány

Nelituju ničeho - 20%
(2x)

Od bestsellerové autorky knih Bez naděje a Námi to končí Morgan si nepřeje nic jiného, než aby její šestnáctiletá dcera Clara neopakovala tytéž chyby, kterých se v mládí dopustila ona sama. Vdávala se příliš mladá a otěhotněla velmi brzy.

romány
Ukázky

Nelituju ničeho

239 Kč
191 Kč
Není to moje dcera - 20%
(2x)
Milly celý život snila o tom, že bude maminkou. Sama je adoptovaná, takže vždycky toužila po důvěrném poutu se svým vlastním dítětem. Proto když se s manželem Mattem dozví, že nemohou mít děti, zhroutí se jí svět.
romány
Ukázky

Není to moje dcera

209 Kč
167 Kč
Peklověk - 20%
Jasmína je osmačtyřicetiletá a krásná módní redaktorka s mírnou nadváhou. Neustále čelí útokům své matky, která nepřestává toužit po vnoučeti a své dceři tím připraví nejednu horkou chvilku.
romány
Ukázky

Peklověk

169 Kč
135 Kč
Sestřičky a jejich tajná přání - 20%
Blíží se Vánoce 1938 a každý v nemocnici Nightingale má své tajné přání. Sestra Wallaceová doufá, že již neprožije žádnou další válku, která by jí odvedla jejího snoubence. S dopadajícími bombami jí však naděje postupně opouští.
romány
Ukázky

Sestřičky a jejich tajná přání

229 Kč
183 Kč
Dívka, již jsi tu zanechal - 20%
(1x)
Píše se rok 1916, když francouzský malíř Édouard Lefevre odchází bojovat na frontu. Jeho mladé manželce Sophii zůstává na památku její portrét, na svou dobu poněkud nezvyklý.
romány
Ukázky

Dívka, již jsi tu zanechal

279 Kč
223 Kč
Osvobození - 20%
(2x)
V šestnácti letech Nancy opustila rodnou Austrálii, aby nalezla nový domov a životní lásku v Marseille. Ovšem během nacistické okupace nedokázala stát stranou a jako čím dál slavnější a hlavně nepolapitelnější Bílá myš se stala německým silám trnem v oku.
romány
Ukázky

Osvobození

249 Kč
199 Kč
Srdcová dáma - 20%
Proč zrovna u nás? Proč se ta díra objevila zrovna tady? Vypadá to, že se v ní hromadí všechno zlo. Je to snad trest za naše hříchy? Jsme horší než ostatní, víc krademe a podvádíme?
romány
Ukázky

Srdcová dáma

128 Kč
102 Kč
Báječná léta pod psa - 20%
Moderní klasika z pera populárního spisovatele baví čtenáře už pětadvacet let, neztratila však nic ze svého půvabu. Vieweghova typická ironie, kousavý humor a trpký, ale zároveň chápavý pohled na lidské touhy se uplatňují v dnes už notoricky známém příběhu o dospívání citlivého Kvida.
romány
Ukázky

Báječná léta pod psa

229 Kč
183 Kč
Dopis - 20%
(3x)
Román, který uchvátil miliony čtenářek po celém světě. Příběh, který nám připomíná, že i v naší nejtemnější chvíli stále hoří plamínky naděje.
romány
Ukázky

Dopis

297 Kč
238 Kč
Nevěsta ze zámoří
(1x)
První světová válka vzala Julii nejen manžela a malého syna, ale i domov a chuť do života. Uchýlí se do domu své provdané sestry, ale dobře cítí, že je na obtíž. Z ciziny se na krátkou dobu vrací Juliin strýc a nabízí neteři zajištěnou budoucnost...
romány
Ukázky

Nevěsta ze zámoří

179 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 71 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>