Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
romány

Tady byla Britt-Marie - 20%
(17x)
Román o tom, jak se lidé ztrácejí, zamilovávají a kopou do všeho, co je kulaté.
romány
Ukázky

Tady byla Britt-Marie

199 Kč
159 Kč
Božský hráč - 20%
(1x)
Završení trilogie s panem Božským. Jediný muž, kterého si můžete vzít do postele, aniž by to tomu vašemu vadilo. Právě naopak. Maximálně uspokojivé čtení, které vašemu partnerovi usnadní práci.
romány
Ukázky

Božský hráč

198 Kč
158 Kč
Ráj a peklo - 20%
(1x)
Román nejčtenějšího současného islandského spisovatele Jóna Kalmana Stefánssona je lakonickým popisem života rybářské obce nacházející se ve fjordu poblíž severního pólu. První díl trilogie (2.díl Smutek andělů).
romány
Ukázky

Ráj a peklo

120 Kč
96 Kč
Northangerské opatství - 20%
(2x)
Módní lázeňské město před dvěma sty lety: sem si jezdili angličtí otcové léčit v horkých pramenech klouby stižené dnou a spolu s manželkami uvádět dcery do společnosti s cílem upoutat zájem vyhlédnutých ženichů...
romány
Ukázky

Northangerské opatství

249 Kč
199 Kč
Bez bontonu, bez konvencí - 20%
Oblíbená autorka řady populárních knih (Důchodkyně nestřílejte, V padesáti na začátku, Asi nejsem ženská, Z lodiček do holin, Dvakrát dole, jednou nahoře aj.) přichází s novým titulem.
romány
Ukázky

Bez bontonu, bez konvencí

199 Kč
159 Kč
Bouře nad savanou - 20%
(1x)
Novinářka Nora se při záchraně keňského chlapce dostane na stopu vraždící sekty Mungiki. Její činnost nezůstane bez povšimnutí a Nora brzy nachází výhružné vzkazy.
romány
Ukázky

Bouře nad savanou

189 Kč
151 Kč
Dům bez zrcadel - 20%
„Všechno je v pořádku! Nejsi starý! Stačí se nedívat do zrcadla.“ Markéta už řadu let pracuje jako pendlerka, vždycky se několik týdnů stará o věkovité klienty v Anglii a několik týdnů má volno.
romány
Ukázky

Dům bez zrcadel

209 Kč
167 Kč
Dům polámaných andělů - 20%
Román amerického spisovatele Luise Alberta Urrey se odehrává v prostředí Američanů mexického původu. Knihou kromě jemného a inteligentního humoru prostupuje téma rodiny a síly, ale i tíhy rodinných vazeb, a vyrovnávání se s kulturní odlišností.
romány
Ukázky

Dům polámaných andělů

249 Kč
199 Kč
Holky odnikud - 20%
(2x)
Grace Salterová je ve městě nová. Krátce poté, co se s rodinou nastěhuje do nového domu, začne odkrývat smutný příběh předchozí nájemnice. Lucy Moynihanová – stejně stará dívka – byla i s rodinou vyhnána z města, protože osočila skupinu místních kluků ze znásilnění.
romány
Ukázky

Holky odnikud

249 Kč
199 Kč
Má přítelkyně - 20%
Po skandální popravě Anny Boleynové a jejích milenců se stává novou Jindřichovou ženou Annina dvorní dáma. Jana Seymourová je pravý protiklad předchozí královny.
romány
Ukázky

Má přítelkyně

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 71 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>