Nejprodávanější Kniha - květen 2021
zdravá výživa

Notes Květinové kuchařky
Pro všechny milovníky jedlého kvítí a býlí je Notes Květinové kuchařky nezbytný a praktický doplněk do terénu. Notes zahrnuje prostor pro vaše poznámky i kalendárium s nejčastějším výskytem jedlého kvítí a býlí, nechybí ani lokality ve městech.
zdravá výživa
Ukázky

Notes Květinové kuchařky

89 Kč
Rychlé recepty Low Carb - 11%
Low Carb je stále populárnější. Stále více lidí totiž přichází na to, že díky nižšímu obsahu sacharidů ve stravě mohou být v lepší formě. Obzvláště večer jsou jídla s nízkým obsahem sacharidů důležitější než v jiné denní doby.
zdravá výživa

Rychlé recepty Low Carb

161 Kč
143 Kč
Hojnost - 11%
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů
zdravá výživa

Hojnost

449 Kč
399 Kč
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu - 11%
Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví.
zdravá výživa

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

314 Kč
279 Kč
Zelené smoothie - Zdravé mini-jídlo z mixéru
Moderní lahodný energetický nápoj dodá tělu každý den to, co skutečně potřebuje.
zdravá výživa

Zelené smoothie - Zdravé mini-jídlo z mixéru

89 Kč
Hubneme s Měsícem - 11%
Knížka Hubneme s Měsícem je sestavena z receptů, vztahujících se k pohybům Měsíce a k jeho postavení vůči znamením Zvěrokruhu.
zdravá výživa

Hubneme s Měsícem

170 Kč
151 Kč
Jídlo jako životní styl III. - 11%

To už si nikdy opravdu nepochutnám? To je otázka všech, kteří chtějí zhubnout nebo přemýšlí o tom, že se začnou držet pravidel zdravého životního stylu. Jak to tedy s tím jídlem doopravdy je a proč bychom se ho neměli bát?

zdravá výživa

Jídlo jako životní styl III.

269 Kč
239 Kč
Jídlo na prvním místě - 11%
(6x)
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
zdravá výživa

Jídlo na prvním místě

341 Kč
303 Kč
Makrobiotické dobroty babiček Dáši a Světlany
Návštěva babičky s sebou v mysli každého z nás neodmyslitelně nese příslib něčeho dobrého na zub. Moudrá babička tedy může využít situace...
zdravá výživa

Makrobiotické dobroty babiček Dáši a Světlany

89 Kč
Rakytník - 11%
Kniha seznamuje s léčivými vlastnostmi a dalšími pozitivy této rostliny, radí, jak pěstovat a také jak plody a další části rakytníku prakticky využívat – najdete zde recepty na šťávy, džemy, saláty, čaje, ale také masti, dokonce víno apod.
zdravá výživa
Ukázky

Rakytník

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 56 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>