Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
všeobecné a ostatní

Trauma a paměť - 20%
(1x)
Trauma a paměť je neocenitelnou publikací pro terapeuty, kteří se chtějí zdokonalit ve své praxi, pro laiky, kteří chtějí lépe porozumět tomu, jak mysl a mozek uchovávají a rozřešují traumata.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Trauma a paměť

215 Kč
172 Kč
Jóga, očista a rituály - 20%
Kniha Václava Krejčíka přináší kromě osvědčených příběhů z jeho cesty po Indii i jednoduché sestavy jógových ásan, ukazuje jak pracovat s dechem, nabízí meditační i očistné techniky a rituály pro každý den.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jóga, očista a rituály

254 Kč
203 Kč
Zrak mysli - 20%
Jaký je vztah mysli a zraku? To je otázka, jež nás provází novými lékařskými příběhy Olivera Sackse. Jeden z příběhů knihy vypravuje sám autor, kdy deníkovým zápisem přibližuje svůj boj s rakovinou a zneschopňujícími následky částečné ztráty zraku.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Zrak mysli

140 Kč
112 Kč
Život samá pohroma - 20%
(5x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Život samá pohroma

296 Kč
237 Kč
Jídlo na prvním místě - 20%
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jídlo na prvním místě

259 Kč
207 Kč
Klasické masáže - 20%
Kniha přináší ucelený přehled sedmi základních skupin masérských hmatů klasické masáže. Mohou ji využít studenti vysokých i středních škol, účastníci rekvalifikačních kurzů, maséři,fyzioterapeuti, ale i široká veřejnost.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Klasické masáže

203 Kč
162 Kč
Lymfatické masáže - 20%
(1x)
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
všeobecné a ostatní
Ukázky

Lymfatické masáže

186 Kč
149 Kč
Sportovní masáže - 20%
Sportovní masáž je forma masáže zaměřená na posilování zdravého organismu, udržování kvalitní tělesné a duševní kondice a náležité odstraňování únavy po práci, tréninku, závodech apod.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Sportovní masáže

186 Kč
149 Kč
Detoxikace pro dlouhý život - 20%
V historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Detoxikace pro dlouhý život

99 Kč
79 Kč
Léčení pohybem - 20%
Léčení pohybem je uzemňující i povznášející moderní meditační praxe založená na tradicích extatického tance.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Léčení pohybem

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 73 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>