Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
všeobecné a ostatní

Posilování - 20%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Posilování

382 Kč
306 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Rozpravy o józe - 20%
Tato kniha je nejzákladnějším spisem prastaré vědy o člověku a lidské mysli, na níž všechny směry jógy stavějí.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Rozpravy o józe

169 Kč
135 Kč
Tajemství energie - 20%
Tajemství celkové pohody spočívá ve zvládnutí životní energie. Všechny ty diety, potravinové doplňky, cvičení a terapie mohou fungovat (konečně!) jen tehdy, jestliže je dokážete propojit se samou podstatou energetického toku.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Tajemství energie

212 Kč
170 Kč
Učebnice ájurvédy I. - 20%
(2x)
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Učebnice ájurvédy I.

395 Kč
316 Kč
Fitness manuál pro ženy - 20%
Publikace je určena ženám všech věkových skupin jako návodná pomůcka při cvičení ve fitness centrech, určitě ji však využijí i fitness trenéři a fyzioterapeuti.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Fitness manuál pro ženy

169 Kč
135 Kč
Plísně v domě a bytě - 20%
Aby byla plíseň opravdu odstraněna, je třeba odstranit příčiny výskytu vlhkosti a ochránit konstrukci před jejím dalším nárůstem. Nevíte, jak na to? Pak vám poradí praktická příručka přední české odbornice na tuto problematiku.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Plísně v domě a bytě

135 Kč
108 Kč
Powerjóga - 20%
Powerjóga, relaxace, řízené dýchání, způsoby detoxikace organismu a vhodná strava jsou prostředky, které po začlenění do každodenního programu pomohou všem zájemcům ke zdraví a pohodě. Vydejte se na cestu sebepoznávání a odpovědnosti vůči sobě samým.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Powerjóga

246 Kč
197 Kč
Odvahu! - 20%
Bušení srdce, úzkost, obavy? Oscar - stále dobře naladěná ovečka - ví, že to tak nemůže zůstat a poradí vám tu nejjednodušší a nejpřirozenější cestu, jak se zase cítit dobře. Nic neovlivňuje vaši mysl tak přímo, jako vaše tělo.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Odvahu!

118 Kč
94 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 73 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>