Nejprodávanější tituly - květen 2021
medicína

To pravé jídlo při těhotenské cukrovce - 11%
Skutečně revoluční kniha v oblasti léčby těhotenské cukrovky, která v mnohém převrací léta zavedené dietetické postupy. Je určena jak odborné, tak i laické veřejnosti jako nejúplnější zdroj informací k tomuto tématu.
medicína

To pravé jídlo při těhotenské cukrovce

270 Kč
240 Kč
Abeceda diabetu - 11%
Páté, významně doplněné a aktualizované vydání dnes již klasické knihy, která pomáhá bez nadsázky celé jedné generaci pacientů s diabetem 1. typu – první vydání vyšlo před 20 lety, v roce 1998.
medicína

Abeceda diabetu

266 Kč
236 Kč
Bolest v psychiatrii - 11%
Co je to bolest, víme snad všichni. Provází nás celý život, od útlého dětství přes produktivní dospělost až do vysokého stáří. Většina našich bolestí je vysloveně tělesná. Existuje však ještě jeden druh bolesti, a to bolest při různých stavech....
medicína

Bolest v psychiatrii

270 Kč
240 Kč
Masa a moc - 11%
Rozsáhlý esej o davové psychologii, vydaný poprvé v roce 1960.
medicína

Masa a moc

495 Kč
440 Kč
Muž, který nemohl přestat - 11%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
medicína

Muž, který nemohl přestat

89 Kč
79 Kč
Onkologie v kostce - 11%
Klinická onkologie je zajímavá, dynamicky se rozvíjející medicínská disciplína. Je to obor z mnoha důvodů obtížný a náročný, který ale umožňuje uplatnění osobám různého zaměření.
medicína

Onkologie v kostce

435 Kč
386 Kč
Nemocný a chronické onemocnění
Monografie čtenářům přináší ucelenou problematiku subjektivního pojetí onemocnění pacienta, uplatnění v tvorbě edukačních programů a v individualizaci edukace.
medicína

Nemocný a chronické onemocnění

134 Kč
Péče o dítě s diabetem krok za krokem - 11%
Péče o děti s diabetem je víc než jen léčba cukrovky. Je to zachování dětského světa plného překvapení a objevů, kamarádů a kamarádek, nalezení sama sebe i blízkých, co jsou vždy nablízku.
medicína

Péče o dítě s diabetem krok za krokem

288 Kč
256 Kč
Sociální fobie a její léčba - 11%
Lidé trpící sociální fobií cítí nervozitu a napětí ve společnosti jiných lidí. Takový člověk se obává hodnocení, které by se mohlo týkat jeho vzhledu, chování nebo charakteru, má přehnané obavy o to, co si druzí o něm budou myslet.
medicína

Sociální fobie a její léčba

359 Kč
319 Kč
Krátký výlet po lidském vědomí
Kniha vznikla na základě tzv. Reithových přednášek, k nimž je již přes 60 let každý rok vyzván jeden významný světový vědec.
medicína

Krátký výlet po lidském vědomí

89 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 236 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 24 > >>