Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
sci-fi a fantasy

Stopařův průvodce Galaxií 2 - 20%
(12x)
Druhá část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 2

148 Kč
118 Kč
Hraju, abych žil 5 – Bitva - 20%
Území ruského klastru se otřásá pod nohama pochodujících vojsk. Rozhněvaní bohové zachmuřeně shlíží z nebes. Sítě tajných služeb se do sebe zaklínily jako smečky psů v zuřivé rvačce. Statisíce rozumných bytostí se vesele řežou navzájem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraju, abych žil 5 – Bitva

249 Kč
199 Kč
Hraničářův učeň 15 - Ztracený princ - 20%
(2x)
ZTRACENÝ PRINC JE PATNÁCTOU KNIHOU O HRANIČÁŘI WILLOVI A JEHO PŘÁTELÍCH. Will Dohoda a jeho učeňka Maddie dostanou naléhavé pozvání na hrad Araluen. Tam se dozvědí překvapivou novinu: galický princ zmizel a galický král požádal o pomoc.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 15 - Ztracený princ

259 Kč
207 Kč
Mytomyly - 20%
Čaroděj u dvora je skvělé živobytí, říkali. Dvorní čaroděj je dekorace, známka luxusu, říkali. Takový čaroděj nemusí nic dělat, je to příležitost k seberozvoji, říkali.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mytomyly

179 Kč
143 Kč
Půlnoční slunce - 20%
(4x)
Osudové setkání Edwarda Cullena a Belly Swanové obrátilo oběma život vzhůru nohama. Až dosud jsme jejich dramatický vztah znali jen z dívčina vyprávění, ale teď nadešel čas na Edwardův pohled.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Půlnoční slunce

399 Kč
319 Kč
Solaris - 20%
(2x)

Nové vydání jednoho z nejslavnějších sci-fi děl v historii Kris Kelvin přilétá k planetě Solaris, aby zkoumal oceán na jejím povrchu. Posádka tamní stanice se ovšem setkává s nevysvětlitelným jevem: jejím členům se zjevují lidé, které postrádají, živé vzpomínky, jichž se nemůžou zbavit.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Solaris

249 Kč
199 Kč
Královna ničeho - 20%
(5x)

On bude zkázou koruny a ničitelem trůnu. Série Krutý princ vrcholí. Získat moc je snazší než si ji udržet. Jude na to přišla, když ji zrada krále Cardana připravila o všechno. Je však odhodlaná dostat zpět, co jí patří – a příležitost se brzy naskytne.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Královna ničeho

279 Kč
223 Kč
Podlý král - 20%
(4x)

Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série. Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Podlý král

279 Kč
223 Kč
Bouře mečů - 20%
(3x)
Třetí díl cyklu Píseň ledu a ohně zastihuje přeživší hrdiny v překotných událostech. Název knihy Bouře mečů doslova a do písmene vystihuje vražedné tempo, v němž George R. R. Martin pokračuje ve svém vyprávění.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Bouře mečů

388 Kč
310 Kč
Neopouštěj mě - 20%
(8x)
Propracovaný psychologický román z alternativní dystopické Anglie.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Neopouštěj mě

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 271 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 28 > >>