Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
česká

Zápisník abstinentky
(2x)
Jak se daří autorce vítězného blogu Magnesia Litera 2019 s odstupem jednoho roku od chvíle, kdy vydala úspěšnou knihu o svém boji se závislostí na alkoholu? Jaký je „střízlivý“ život abstinující alkoholičky? Michaela vypráví o tom, jak obtížné je abstinovat ve společnosti, kde je pití společenská norma.
česká
Ukázky

Zápisník abstinentky

209 Kč
Operace Thümmel
(1x)
Vítejte v sérii Legie – novém světě Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, space opeře temné, akční i zábavné, jak jen to chladný vesmír dovolí.
česká
Ukázky

Operace Thümmel

259 Kč
Probudím se na Šibuji
(17x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
česká
Ukázky

Probudím se na Šibuji

135 Kč
Dědina
(11x)
Lehce humorný příběh jedné současné vesnice.
česká
Ukázky

Dědina

199 Kč
Božský bastard
(3x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
česká
Ukázky

Božský bastard

198 Kč
Dvojitá kaple
Novela vyniká především svou intenzitou. Přestože jde o introspektivní prózu, o proud vnitřních promluv, dialogů a vzpomínek hlavní hrdinky, odehrává se před očima čtenáře skutečné drama jednoho života, nebo spíše jedné rodiny.
česká
Ukázky

Dvojitá kaple

98 Kč
Osudový zkrat - 30%
Poklidnou atmosféru probíhajícího jarmarku naruší smrt mladé ženy, kterou – k velké nelibosti Petra Beránka – objeví výtvarník Ctirad Karafiát. Nikdo ze stovek návštěvníků slavnosti si ničeho nevšiml, což hraje do noty chladnokrevnému vrahovi.
česká
Ukázky

Osudový zkrat

169 Kč
118 Kč
Po povrchu
(2x)
Známý fotograf Tomáš Třeštík, trošku frajírek, trošku plachý introvert, hvězda i outsider, piják i abstinent se v knize Po povrchu zavrtal sám sobě pod kůži a konečně se podíval na své přátele zblízka a na sebe naopak z nadhledu…
česká
Ukázky

Po povrchu

209 Kč
Tři kapitoly
(1x)
Pokud se první prozaický text básníka Daniela Hradeckého nazýval Trosky jednoho deníku, jeho nová próza by mohla směle navazovat podtitulem Trosky jednoho románu.
česká
Ukázky

Tři kapitoly

159 Kč
Záhada černolických vražd - 30%
Píše se rok 1645 a z bojů ve Francii se vrací vysloužilý voják Martin. Než navštíví rodiče, zastaví se u sestry Johanky, která nevinnou dobrou radou změní nejen jeho život, ale i život celé rodiny.
česká
Ukázky

Záhada černolických vražd

189 Kč
132 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 961 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 97 > >>