Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
medicína

Supervize v ošetřovatelské praxi - 20%
Ojedinělá publikace, která zpracovává tematiku supervize v práci sestry a nelékařských pracovníků. Seznamuje čtenáře s důvody supervize v práci sester a lékařů i s jejími cíli, popisuje průběh, metody i různé modely supervize.
medicína
Ukázky

Supervize v ošetřovatelské praxi

169 Kč
135 Kč
Gastroenterologie - 20%
Publikace si neklade za cíl být vyčerpávající monografií postihující v plné šíři problematiku gastroenterologie a hepatologie, ale chce být přehledným a uceleným zdrojem informací pro rychlou orientaci v klinické praxi.
medicína
Ukázky

Gastroenterologie

185 Kč
148 Kč
Manažerské znalosti a dovednosti pro sestry - 20%
Kniha je jedinečná svým specifickým zaměřením - věnuje se tématu manažerských znalostí a dovedností zdravotních sester, které ve vedoucích pozicích jsou nejen zdravotnickým pracovníkem, ale také manažerem vedoucím tým lidí.
medicína
Ukázky

Manažerské znalosti a dovednosti pro sestry

161 Kč
129 Kč
Optimismus, pesimismus a prevence deprese - 20%
Kniha informuje o laboratorních pokusech, při nichž byl experimentálně navozen pesimismus nejprve různým zvířatům a posléze i lidem. Podrobně popisuje postupy, jak se z pesimismu dostat k optimismu a vymanit se z pout deprese.
medicína
Ukázky

Optimismus, pesimismus a prevence deprese

169 Kč
135 Kč
První pomoc I - 20%
Přepracované vydání úspěšné dvoudílné učebnic první pomoci pro zdravotnické obory je doplněné o nejnovější poznatky v oboru. První díl zpracovává témata: zhodnocení stavu nemocného, obvazová technika, polohování a transport pacienta ...
medicína
Ukázky

První pomoc I

157 Kč
126 Kč
Psychometrika - 20%
Kniha se zabývá hlavními teoretickými přístupy k měření v psychologii, jakými jsou tzv. klasická teorie testů, teorie odpovědi na položku, teorie zobecnitelnosti atd.
medicína
Ukázky

Psychometrika

343 Kč
274 Kč
Sex jako obohacení života - 20%
Kniha poskytuje návod k tréninku sexuálního reagování a prožívání na základě autorových mnohaletých zkušeností s léčbou různých sexuálních problémů a poruch u mužů i žen.
medicína
Ukázky

Sex jako obohacení života

152 Kč
122 Kč
Terapie tancem - 20%
Monografie osloví psychology, psychoterapeuty, psychiatry, pedagogy, speciální pedagogy, taneční profesionály i všechny milovníky tance.
medicína
Ukázky

Terapie tancem

229 Kč
183 Kč
Základy klinické onkologie - 20%
Publikace Základy klinické onkologie byla napsána s cílem podat stručný přehled diagnostických a léčebných metod v onkologii, včetně aktuálních poznatků.
medicína
Ukázky

Základy klinické onkologie

90 Kč
72 Kč
Hodnocení kvality života - 20%
Je ojedinělou odbornou publikací, která zpracovává problematické oblasti měření kvality života specifické pro ošetřovatelství. V rámci něho je kvalita života vymezená jako výsledek a ukazatel ošetřovatelské péče.
medicína
Ukázky

Hodnocení kvality života

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 98 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>