Nejprodávanější tituly - květen 2021

Farma zvířat
Farma zvířat je alegorický satirizující román George Orwella, ukazující formou bajky politické vztahy a děje mezi lidmi.

Farma zvířat

233 Kč
Garfield to smaží č. 55
Rychlý a zběsilý kocour šlape na plyn zábavy a všem kolem bude horko!

Garfield to smaží č. 55

134 Kč
Geneze
(1x)
Když se na pitevním stole doktorky Laurie Montgomeryové objeví tělo sociální pracovnice Kery Jacobsenové, zpočátku se zdá, že je obětí tragického předávkování drogami.

Geneze

359 Kč
Grébovské motyky a další pražské legendy
Praha a její genius loci neobnáší zdaleka jen snad až příliš dobře známé centrum a městem dodnes procházejí rozhodně zajímavější obludy než Golem, strašidla, mutanti i filozofové.

Grébovské motyky a další pražské legendy

269 Kč
Hodná a zlobivá holka - 30%
(3x)
V dozvucích příšerného zločinu je v tajné místnosti nalezena dívka. Je téměř umořená hlady, špinavá a odmítá komukoli říct, jak se jmenuje, jak je stará i odkud pochází.
Ukázky

Hodná a zlobivá holka

249 Kč
174 Kč
Hvězdy ti poradí
Krásná a inteligentní Della žije jako v bavlnce na anglickém venkově se svým strýcem, lordem Laindenem. Della miluje koně, projížďky a přírodu, v níž by dovedla trávit celé hodiny. Vše se však změní jako mávnutím kouzelného proutku, když...

Hvězdy ti poradí

224 Kč
Chorvatští krahujci 1941-1945
Málo známá kapitola z dějin 2. světové války v podobě nasazení chorvatského vojenského letectva po boku německé Luftwaffe na východní frontě a proti Titovým partyzánům.

Chorvatští krahujci 1941-1945

413 Kč
I zvíře mělo více útrpnosti než člověk
Ve svých vzpomínkách F. Štverák barvitě vylíčil osud kněze bojujícího s totalitní mocí a podal svědectví o utrpení i odvaze mnoha nevinných lidí.

I zvíře mělo více útrpnosti než člověk

358 Kč
Jak je to doopravdy ... s počasím
(2x)
Dětská kniha, plná kouzelných ilustrací, ke které se budete rádi vracet. Je plná milých pohádek o počasí vhodných i pro nejmenší.
Ukázky

Jak je to doopravdy ... s počasím

203 Kč
Jak se krade moc
V dramatických a čtivých kapitolách je popsán čas, kdy se nacistické hnutí pomocí intrik a násilí dralo k moci, načež po jejím formálním získání likvidovalo své protivníky, omezovalo lidská práva a začalo Německo chystat k zápasu o světovládu.

Jak se krade moc

261 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>