Nejprodávanější e-knihy - květen 2021

Chovejte se jako James Bond

Mým koučem je Bond, James Bond!

Od autora bestselleru Chovejte se jako kočka.

Ukázky

Chovejte se jako James Bond

194 Kč
Ikabog
(4x)
Království jménem Přehršlánie bývalo nejšťastnější na světě. Oplývalo spoustami zlata, zdejší král měl nejkrásnější knír ze všech a po místních dobrotách lidé tančili blahem. Jen v mlžném Mokřadu na severu žil podle legendy strašlivý Ikabog.
Ukázky

Ikabog

349 Kč
Inkoust
(3x)

Jeho tetování je rozsudkem smrti. Od autorky bestselleru Tatérka. V temných uličkách Brightonu kdosi napadl mladou ženu. Zranění se zprvu nezdají vážná, ale oběť za 24 hodin umírá v agónii a na jejím těle se najde smrtící tetování.

Ukázky

Inkoust

319 Kč
Jak na zdravé zuby - Bioléčba zubů
Zuby jsme dlouho považovali jen za nástroj na žvýkání a na zubního lékaře jsme pohlíželi spíš jako na opraváře. Dnes však víme, že velmi mnoho nemocí jako deprese, cukrovka, alergie a kardiovaskulární choroby mají svůj původ právě zde. Kdo chce žít zdravěji a být fit, neměl by zanedbávat péči…
Ukázky

Jak na zdravé zuby - Bioléčba zubů

209 Kč
Jak přejít řeku
(1x)
Tato kniha představuje několik let uvažování o společnosti, přírodě a nás samých.
Ukázky

Jak přejít řeku

249 Kč
Jak se dívám na svět…
Kniha shrnuje celoživotní poznatky autora, publikované v odborných časopisech a monografiích, v oboru podnikání, podnikové ekonomiky a managementu do stručných esejí a komentářů k soudobým událostem z praktického života.
Ukázky

Jak se dívám na svět…

89 Kč
Jak žít dobrý život
Představte si, že takhle sedíte se starším (moudřejším) rodinným přítelem třeba v kavárně u šálku silného espressa, a jak už to tak chodí, stěžujete si mezi řečí na X, Y, Z: pracovní, srdeční či rodinné problémy, zdravotní, finanční, psychické ...
Ukázky

Jak žít dobrý život

219 Kč
Jako bych žila dva životy
(1x)
Otevřený rozhovor básníka Milana Ohniska s výjimečnou moderátorkou Danielou Drtinovou – a také s jednadvaceti „nejbližšími a blízkými“.
Ukázky

Jako bych žila dva životy

299 Kč
Jedineční lidé
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
Ukázky

Jedineční lidé

198 Kč
Jezdec v bílém
Aby unikla únoscům, Abby se zaslíbí záhadnému neznámému muži, který ji prohlásí za svou nevěstu. Obchod stvrdí vášnivým polibkem. Jenže pak se jejich cesty rozejdou…
Ukázky

Jezdec v bílém

69 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>