Nejprodávanější e-knihy - květen 2021

Henlein - vůdce sudetských Němců - 20%
Autor podrobně líčí Henleinův osobní a rodinný život, jeho charakterové vlastnosti, politickou kariéru i konec v zajateckém táboře v Plzni. Součástí knihy je množství fotografií, z nichž některé dosud nebyly publikovány.
Ukázky

Henlein - vůdce sudetských Němců

179 Kč
143 Kč
Hezčí svět - 20%
Zdena by nejraději zapomněla na dětství v rodině rozdělené starými křivdami. I bez nich má starostí až nad hlavu. Ale když její maminka, která pomalu ztrácí rozum, odejde z domu neznámo kam, je nutné se k minulosti postavit čelem.
Ukázky

Hezčí svět

249 Kč
199 Kč
Holubice a had - 20%
(5x)

Navždy spojeni, aby se milovali, ctili… nebo shořeli. První ze dvou dílů čarodějnické fantasy. Louise před lety uprchla od čarodějného společenství a skryla se v ulicích Cesarine. Avšak lidé tady čarodějnice loví. Bojí se jich. A upalují je.

Ukázky

Holubice a had

299 Kč
239 Kč
Hora mrtvých - 20%
(3x)

Po stopách členů výpravy Igora Djatlova Tragická smrt devíti ruských vysokoškoláků, která se odehrála roku 1959 na Sibiři na úpatí uralské hory Cholat Sjachyl přezdívané „Hora mrtvých“, se stala jednou z nejzajímavějších a nejděsivějších záhad, jež nebyla nikdy zcela objasněna.

Ukázky

Hora mrtvých

279 Kč
223 Kč
Howlův putující zámek - 20%
(2x)
První kniha z trilogie populární britské dětské autorky Diany Wynne Jonesové, která se stala předlohou pro celosvětově úspěšný animovaný film, u nás uvedený jako Zámek v oblacích (režie Hayao Miyazaki), je příběhem o lidské svobodě a o lásce.
Ukázky

Howlův putující zámek

199 Kč
159 Kč
Hraběcí slib - 20%
(1x)
Když lady Tess Ingramová navštíví detektivní kancelář hraběte Jaimieho Sandforda, ten muž je její poslední nadějí, aby našla svého bratra, a vyhnula se tak nechtěnému manželství nebo odeslání k nepříjemné příbuzné.
Ukázky

Hraběcí slib

109 Kč
87 Kč
Hry proti nudě - 20%
Ke hraní 101 her v této knize nepotřebujete počítač ani mobilní telefon. Vystačíte si většinou s tužkou a papírem, někdy budete muset vyrazit ven, některé hry můžete hrát sami, jiné ve společnosti rodiny či přátel.
Ukázky

Hry proti nudě

279 Kč
223 Kč
Hříšné úmysly - 20%
V jedné z nejchudších částí Londýna, čtvrti St. Giles, zápasí v první polovině 18. století mladá vdova Temperance Dewsová spolu se svým bratrem Winterem Makepeacem o zachování sirotčince, který založil jejich otec.
Ukázky

Hříšné úmysly

209 Kč
167 Kč
Hvězdy na cestě - 20%
(2x)
V minulosti stárnoucího slavného herce Igora a jeho dcery, úspěšné spisovatelky Vandy, se skrývá tragédie, která navždy změnila jejich životy. Po letech odcizení se setkávají na Krétě, aby tu splnili jedno poslední přání.
Ukázky

Hvězdy na cestě

249 Kč
199 Kč
Chlapec z lesů - 20%
Wilde je pro všechny záhadou. Před třiceti lety ho jako malého kluka našli v lesích, kde přežíval úplně sám a nevzpomínal si na nic ze své minulosti. Policie se snažila vypátrat jeho rodinu, ale nepodařilo se jí najít žádné příbuzné, a tak byl umístěn do pěstounské rodiny.
Ukázky

Chlapec z lesů

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>