Nejprodávanější tituly - červen 2021
medicína

Sociální psychologie pro pedagogy - 20%
Erudovaný autor, uznávaný pedagogický odborník vysvětluje prostřednictvím této přehledné a vyhledávané monografie, jak může fundovanost v sociální psychologii obohatit profesi pedagoga a přinést prospěch ve výchově a vzdělávání žáků a studentů.
medicína
Ukázky

Sociální psychologie pro pedagogy

339 Kč
271 Kč
Šarmantní násilníci
Kniha volně navazuje na autorův předchozí titul (Můj šéf, můj nepřítel?, 2003), více se však zaměřuje na skutečné příběhy z pohledu psychologa–antimobbingového poradce. Základ tak tvoří 10 kazuistik, které autor komentuje a vysvětluje.
medicína

Šarmantní násilníci

116 Kč
Bez léčby to jde - 11%
Práce se prostřednictvím vztahové perspektivy zaměřuje na proces, kterým procházejí osoby ukončující své užívání pervitinu bez podpory odborných zařízení.
medicína

Bez léčby to jde

185 Kč
164 Kč
Fitness programy z pohledu kinantropologie - 11%
Cvičení ve fitness centrech je dnes nejrozšířenější cílená strukturovaná pohybová aktivita. Jeho přínosy v oblasti zdravotně orientované zdatnosti jsou neoddiskutovatelné, a proto by mu odborníci měli věnovat náležitou pozornost.
medicína

Fitness programy z pohledu kinantropologie

441 Kč
392 Kč
Léčba Schopenhauerem - 11%
V románu o psychoterapii a psychoterapeutech oblíbený autor rozehrává skutečný příběh ze života filozofa Artura Schopenhauera.
medicína

Léčba Schopenhauerem

386 Kč
343 Kč
Mikrobiologie - 11%
Stručná učebnice zaměřená na studující, pro něž je klinická mikrobiologie součástí zdravotnického vzdělání. Vědomosti o vybraných druzích bakterií, virů, hub a parazitických prvoků mají napomáhat orientaci v mikrobiologii denní zdravotnické praxe.
medicína

Mikrobiologie

269 Kč
239 Kč
Primární terapie - 11%
Neurologie a psychologie, dva obory, které by se měly vzájemně doplňovat a spolupracovat na léčbě duševních onemocnění, se již dlouho diametrálně rozcházejí.
medicína

Primární terapie

410 Kč
364 Kč
Psychiatrie - 20%
Jde o učebnici psychiatrie určenou především pro studenty lékařských fakult.
medicína
Ukázky

Psychiatrie

260 Kč
208 Kč
Tělovýchovné lékařství - 20%
Kniha přináší to nejdůležitější z vysoce specializovaného interdisciplinárního oboru. Je určena především studentům lékařských fakult, nelékařských zdravotnických fakult a studentům sportovních oborů.
medicína
Ukázky

Tělovýchovné lékařství

339 Kč
271 Kč
Veterinární léčiva pro posluchače farmacie - 20%
Učební text pro studenty Farmaceutické fakulty UK seznamuje s nejvýznamnější farmakologickou a farmaceuticko-technologickou problematikou veterinární farmacie.
medicína
Ukázky

Veterinární léčiva pro posluchače farmacie

120 Kč
96 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 183 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 .. 19 > >>