Nejprodávanější tituly - červen 2021
romantika

Týden blázna - 20%
(1x)
Nočním městem bloudí zanedbaný osamělý muž. Vyhýbá se lidem a sám neví, kdo vlastně je. Jedné noci zachrání dva lidi, ošetří je a najednou si uvědomí, že byl velmi úspěšný lékař a že měl rodinu.
romantika
Ukázky

Týden blázna

149 Kč
119 Kč
Úsvit lásky - 11%
Leona se po sestřině smrti rozhodla zůstat se švagrem Andym. Jemu pomůže s výchovou dětí a sama se vyhne nevítané péči svého svatouškovského bratra. Když však Andy skončí na několik týdnů v nemocnici, neví Leona, co řešit dřív.
romantika

Úsvit lásky

116 Kč
103 Kč
Rusovláska - 20%
Když Tereza přijde o práci asistentky, přemýšlí, kde vzít rychle peníze na živobytí. Její přítel fotograf odjel dělat reportáž do zahraničí, a ona si musí poradit sama. Proto se nechá zaměstnat jako domina, ...
romantika
Ukázky

Rusovláska

129 Kč
103 Kč
Vášnivý sprosťák - 11%
Nic není lepšího než sex s ex… pokud se nezamiluješ.
romantika

Vášnivý sprosťák

331 Kč
294 Kč
Srdce jako led
Kníže Alexandr si na filmovém festivalu pozornost tisku očividně vychutnával. „Kdo je momentálně ženou vašeho srdce, kníže?“ zeptal se jeden z novinářů. Kníže se zadíval do davu a pohledem vyhledal náhodnou známost ze začátku večera.
romantika
Ukázky

Srdce jako led

30 Kč
Božský bastard - 11%
(1x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika

Božský bastard

358 Kč
318 Kč
Maják jménem láska - 20%
Co se stane, když se přírodní živly vzbouří a vezmou v běsnící apokalypse lidem domovy? Život půvabné Pavly Arnoldové už nikdy nebude jako dřív.
romantika
Ukázky

Maják jménem láska

174 Kč
139 Kč
Šťastná kniha - 11%
(8x)
Taky vás někdy napadlo, že byste chtěli změnit svůj život? Odjet meditovat do Indie? Chovat bio ovce na Šumavě? Zachraňovat děti v Africe? Pracovat v baru na středomořské pláži?
romantika

Šťastná kniha

206 Kč
183 Kč
Zapomenuté šaty
(2x)
Annina babička Elsa, uznávaná vědkyně v oboru dětské psychologie, smrtelně onemocní rakovinou. Pro celou rodinu je to velká rána, ale Elsa se rozhodne naplno si užít každou chvíli, která jí ještě zbývá.
romantika

Zapomenuté šaty

89 Kč
Dopadlo to špatně...vzali se
(1x)
Příběh tří šťastně vdaných a jedné čerstvě rozvedené kamarádky (dohromady mají devět dětí a desáté je na cestě), vypráví o ženské soudržnosti, přátelství a samozřejmě o lásce.
romantika
Ukázky

Dopadlo to špatně...vzali se

159 Kč
Zobrazuji 311 - 320 z 322 položek
<< < 1 .. 30 31 32 33 > >>