Nejprodávanější Kniha - červen 2021
sci-fi a fantasy

Dračí pomsta - 6%
(1x)
Třetí díl fantasy trilogie Temeraire. Kapitánu Laurencovi a draku Temerairovi zkříží cestu posel přinášející nové rozkazy z Británie. Ta koupila od osmanské říše tři dračí vejce a oba hrdinové je musí v Istanbulu vyzvednout a dopravit do Anglie.
sci-fi a fantasy

Dračí pomsta

253 Kč
238 Kč
Pán tichého království - 11%

Je čím dál chladněji. Studny Moci slábnou a Noc získává na síle. Piper Hecht ve zdraví přežil souboj se Zástupci a stal se velitelem křížové armády Sublima V. Okolo trůnu Grailské říše se stahuje síť intrik.

sci-fi a fantasy

Pán tichého království

349 Kč
310 Kč
Pradorský měsíc - 11%
(1x)

První kontakt… ve stylu Řádu! Řád je exkluzivní klub civilizací, které pronikly do kosmu. Je pedantický a byrokratický a jeho dominium zasahuje od centrální Země až do nekonečných hlubin galaktické prázdnoty.

sci-fi a fantasy

Pradorský měsíc

179 Kč
159 Kč
Sama čepel - 11%
(1x)
Sotva skončily války za sjednocení země, chystá se další, mnohem horší. Její bezprostřední hrozba svede dohromady tři nejnepravděpodobnější muže: barbarského bojovníka....
První kniha trilogie První přikázání.
sci-fi a fantasy

Sama čepel

368 Kč
327 Kč
Hugo a podivuhodné vzduchosaně - 6%
Druhá z trojice bohatě ilustrovaných knih pro děti od 7 let od známých autorů fantastických příběhů (mj. slavných Kronik Světakraje). Jejich trilogie je plná fantazie, magie a samozřejmě půvabných ilustrací Chrise Riddella.
sci-fi a fantasy

Hugo a podivuhodné vzduchosaně

236 Kč
222 Kč
Slepota - 11%
Pán Slepé věže – obrovské pevnosti hostící bezpočet telepatů – byl zavražděn a vypátráním jeho vraha je pověřena důstojnice....
Třetí kniha Trilogie o Shiře Calpurnii z cyklu temné science fiction Warhammer 40000.
sci-fi a fantasy

Slepota

188 Kč
167 Kč
Metuzalemovy děti - 11%
Lidstvo se chystá vydat se ke hvězdám, ale ve svém jádru je stále stejné. Stejně sobecké, nepoučitelné, manipulovatelné a závistivé.
sci-fi a fantasy

Metuzalemovy děti

215 Kč
191 Kč
Temná hlídka - 6%
Další kniha z „hlídkové“ řady. V Sankt Petěrburgu se zničehonic objeví nezkrotná sekta Temných, kteří si říkají Černí. Zbytek ruského světa Jiných se rozhodne, že situaci je třeba pacifikovat.
sci-fi a fantasy

Temná hlídka

228 Kč
214 Kč
Klobouk s oblohou - 11%
(5x)
Další díl Úžasné Zeměplochy - humorné fantasy série. Tonička Bolavá je o něco starší než v knize Svobodnej národ. Nastupuje do učení na čarodějku, přesně jak bylo dohodnuto, ale nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. ...
sci-fi a fantasy

Klobouk s oblohou

223 Kč
198 Kč
Noční hlídka - 6%
(14x)
První díl fantasy pentalogie, která se proslavila nejen díky bravurnímu literárnímu ztvárnění, ale také díky stejnojmennému filmu. Romány, zasazené do Moskvy let 90., popisují trvalé soupeření sil Dobra a Zla.
sci-fi a fantasy

Noční hlídka

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 451 - 460 z 467 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 > >>