Nejprodávanější Kniha - červen 2021
sci-fi a fantasy

Obrázky z československých dějin - 11%
(2x)
Knížka obrázkových seriálů z naší historie volně navazuje na velmi oblíbené Obrázky z českých dějin a pověstí.
sci-fi a fantasy

Obrázky z československých dějin

269 Kč
239 Kč
Stříbrná relikvie - 11%
(1x)
Když se Mercy Thompsonová pokusí vrátit mocnou faeskou knihu, kterou si v zoufalství vypůjčila, najde knihkupectví prázdné a zavřené. Zdá se, že kniha obsahuje tajné informace – a fae udělají naprosto vše, aby nepadla do nesprávných rukou.
sci-fi a fantasy

Stříbrná relikvie

305 Kč
271 Kč
Zkřížené hnáty - 11%
(1x)
Mercy Thompsonová je vskutku jedinečná. Ve dne pracuje jako automechanička v rozlehlém Tri-Cities ve Východním Washingtonu. V noci uplatňuje své nadpřirozené schopnosti.
sci-fi a fantasy

Zkřížené hnáty

305 Kč
271 Kč
Robinson Crusoe - 14%
(1x)
Komiksová adaptace slavného románu anglického spisovatele Daniela Defoea je určena dětem od 9 let. Strhující děj, výstižné ilustrace a forma obrázkového románu nadchne každé dítě a čtení se tak pro něj stane velkou zábavou.
sci-fi a fantasy

Robinson Crusoe

148 Kč
127 Kč
Říše slonoviny - 6%
Ve čtvrté části dračího cyklu se Laurence a Temeraire po dramatickém návratu z Asie připojují ke zbytku „dračích sil“ v Británii. Snaží se šířit v britské společnosti povědomí o ceně, inteligenci a ušlechtilosti draků.
sci-fi a fantasy

Říše slonoviny

253 Kč
238 Kč
Spiknutí Ryšavého vlka - 55%
(1x)
Úvodní svazek fantasy tetralogie z paluby fascinujícího námořního korábu.
sci-fi a fantasy

Spiknutí Ryšavého vlka

318 Kč
142 Kč
Železný polibek - 11%
(2x)
Mercy Thompsonová sice umí měnit podobu – její charakter je však pevný. Když jejího bývalého šéfa a učitele zatknou pro vraždu a vlastní lid ho nechá hnít za mřížemi, je na Mercy, aby i navzdory jeho přáním očistila jeho jméno.
sci-fi a fantasy

Železný polibek

305 Kč
271 Kč
Anansiho chlapci - 11%
Když otec Tlustého Charlieho něco pojmenuje, tak to sedí. Jako když dá Tlustému Charliemu jméno ‚Tlustý Charlie’. Dokonce ani teď, po dvaceti letech, se nemůže Charlie Nancy zbavit svého přídomku, jednoho z mnoha zahanbujících ‚darů’...
sci-fi a fantasy

Anansiho chlapci

350 Kč
311 Kč
Černá kniha tajemství - 6%
Napínavá kniha odehrávající se v historických kulisách se žánrově nachází na pomezí klasického dobrodružného příběhu, hororu a pochmurné fantasy. Hlavním hrdinou dobrodružného příběhu určeného dětem od 10 let je chlapec Ladivoj Flígr.
sci-fi a fantasy

Černá kniha tajemství

219 Kč
206 Kč
Dámy z Grace Adieu - 6%
(2x)
Dámy z Grace Adieu jsou první sbírka povídek autorky světového bestselleru Jonathan Strange a pan Norrell a zavádějí čtenáře hluboko do magického světa Férie – a ten nikdy není tak daleko, jak si myslíme.
sci-fi a fantasy

Dámy z Grace Adieu

237 Kč
223 Kč
Zobrazuji 441 - 450 z 467 položek
<< < 1 .. 43 44 45 46 47 > >>