Nejprodávanější tituly - červen 2021
zdraví a výchova dětí

Julie mezi slovy
(1x)
Druhé, rozšířené vydání úspěšné a oceňované knihy o nelehkých zkušenostech dětství.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Julie mezi slovy

296 Kč
Kontrastní leporelo se zvířátky ze ZOO - 11%
Děti těsně po narození vnímají zejména ostré kontrasty světlých a tmavých ploch, které upoutají jejich pozornost. Proto je toto leporelo vhodné už od prvních týdnů života vašeho miminka.
zdraví a výchova dětí

Kontrastní leporelo se zvířátky ze ZOO

89 Kč
79 Kč
Mýty a fakta o autismu - 11%
Kniha přináší populárně-naučnou formou málo známá fakta o autismu, jejich nečekané souvislosti a nevyhýbá se ani hodně diskutovaným tématům. Není učebnicovým textem ani poradenskou příručkou.
zdraví a výchova dětí

Mýty a fakta o autismu

233 Kč
207 Kč
Od zápisu do lavice - 6. díl - Sluchové vnímání - 11%
Další sešit edice Od zápisu do lavice obsahuje 45 pracovních listů se cvičeními, které zábavnou formou rozvíjejí sluchové vnímání (např. kolik slabik má slovo, jakou hlásku ve slově slyším, trénink sluchové paměti, hláskování slov, posloupnosti...
zdraví a výchova dětí

Od zápisu do lavice - 6. díl - Sluchové vnímání

135 Kč
120 Kč
Pracovní sešit - Stříhání - 11%
Patří dětem nůžky do ruky? Jistě, ale stříhání by se mělo řídit pravidly a při jeho učení je nejlepší postupovat krok za krokem. Použijte tento sešit pro bezpečné a uvědomělé zlepšování manuální zručnosti vašeho dítěte.
zdraví a výchova dětí

Pracovní sešit - Stříhání

161 Kč
143 Kč
Cvičení a terapie pro děti s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, Poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení - 11%
Tato kniha, která je zároveň cvičebním manuálem, napsala autorka pro rodiče s dětmi s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení.
zdraví a výchova dětí

Cvičení a terapie pro děti s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, Poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení

268 Kč
238 Kč
Slzy raného dětství - 20%
Tato kniha vám dodá potřebnou sebedůvěru a pomůže vám zůstat s dítětem i během náročnějších okamžiků v citovém spojení. Slzy raného dětství popisují nový způsob zacházení s dětským pláčem od okamžiku narození až do osmi let věku.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Slzy raného dětství

159 Kč
127 Kč
Bezva hry a rošťárny pro kluky a holky - 11%
Došly tobě a tvým kamarádům nápady na to, jaké hry si společně zahrát? Tak sáhni po této knížce! Na sultána Tleskaná Přehazovaná Zaháněná Drápky a spousta dalších bezva her na doma, do školy, na tábor nebo školu v přírodě…
zdraví a výchova dětí

Bezva hry a rošťárny pro kluky a holky

80 Kč
71 Kč
Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami - 11%
Který slon je malý a který velký? Ukaž, který košík je plný a který prázdný. Která housenka je krátká a která dlouhá? Řekni, co je prázdné a co plné. Ukaž, která myška je vysoko a která nízko. Dolep samolepky na správná místa.
zdraví a výchova dětí

Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Výchova bez trestů - 11%
Kniha je určena pro všechny rodiče a další vychovatele, kteří vážně přemýšlejí o tom, zda by dokázali úspěšně vychovávat dítě bez tělesných trestů, nebo vůbec bez trestání, či jsou dokonce přesvědčeni, že to jde.
zdraví a výchova dětí

Výchova bez trestů

185 Kč
164 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 308 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 31 > >>