Nejprodávanější tituly - červen 2021
filosofie

Epagógé a Epistémé - 11%
Sborník zkoumá některé aspekty Aristotelovy filozofie a logiky.
filosofie

Epagógé a Epistémé

132 Kč
118 Kč
O duševním klidu - 11%
(2x)
Seneca v díle hledá cesty k mravní odpovědnosti cti, vnitřní svobodě a duševní vyrovnanosti, uvažuje o smrti a o přátelství a jeho prospěšnosti a potřebnosti, chválí odpoutání od materiálních potřeb, prosazuje myšlenku o rovnosti všech lidí.
filosofie

O duševním klidu

329 Kč
292 Kč
Sofiin svět - 11%
(2x)
Slavný román o dějinách filosofie.
filosofie
Ukázky

Sofiin svět

314 Kč
279 Kč
Evoluce jako cesta k Bohu v díle Teilharda de Chardin - 11%
Autorka ukazuje logickou jednotu Teilhardova díla, vykládá podrobně všechny hlavní pojmy jeho teorie a používá jeho dílo jako celek včetně nepublikovaných dopisů, což je ojedinělé i v mezinárodním kontextu teilhardovských studií.
filosofie

Evoluce jako cesta k Bohu v díle Teilharda de Chardin

331 Kč
294 Kč
Je Máj básní o lásce? - 11%
Kniha si klade otázku, zda je Máj básní o lásce, a pokud je, tak co o lásce říká. Oproti jiným interpretacím Máje se však neomezuje pouze na lásku mileneckou ...
filosofie

Je Máj básní o lásce?

260 Kč
231 Kč
K pramenům - 11%
Jednoduchá cvičení, která spojují duchovní tradice Východu s psychologickými a filosofickými východisky Západu. Kniha pro všechny, bez ohledu na věk, vyznání či světonázorovou orientaci, jedinečná příležitost pro každého, kdo touží po duchovním růstu.
filosofie

K pramenům

288 Kč
256 Kč
Moderní duchovní skutečnost a marxismus - 11%
(1x)
Kniha sestává ze tří tematicky provázaných esejů, jejichž filozofickou spojnici představuje materialistická koncepce duchovní skutečnosti.
filosofie
Ukázky

Moderní duchovní skutečnost a marxismus

257 Kč
228 Kč
Rodiče, máme vás rádi - 11%
Být rodičem je krásné a také náročné umění. Když rodiče vychovávají dítě, vychovávají budoucnost pro sebe i pro ostatní. Dobří rodiče jsou pro děti nenahraditelní. Kolik nádherných zážitků a setkání s nimi se nám dostalo!
filosofie

Rodiče, máme vás rádi

179 Kč
159 Kč
Tak pravil Zarathustra - 11%
Kniha, kterou její autor, slavný německý filosof Firedrich Nietzsche, neskromně nazval nejlepší knihou, jaká kdy byla napsána.
filosofie

Tak pravil Zarathustra

314 Kč
279 Kč
Zbožnost je užitečná ke všemu - 11%
V knížce Zbožnost je užitečná ke všemu podává olomoucký arcibiskup Jan Graubner svědectví o tom, co prožíval na těle i na duchu během svého zápasu s nemocí COVID-19. Kdy nejvíce pocítil svá omezení? A jak se ho v nejhlubší krizi dotýkal Bůh?
filosofie

Zbožnost je užitečná ke všemu

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 131 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>