Nejprodávanější tituly - červen 2021
osobní rozvoj

Abhidhamma a Abhivinaya - 11%
(1x)
Kniha Abhid-hamma-Abhivinaya je završením životního díla ctihodného Áyukusa-la Thery, ve které jsou shrnujícím způsoben podány postupy Abhivi-nayi pro zvládání života podle Buddhovy nauky až k dosažení konečného cíle Nibbány.
osobní rozvoj

Abhidhamma a Abhivinaya

225 Kč
200 Kč
Proč si nerozumíme - 11%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
osobní rozvoj

Proč si nerozumíme

359 Kč
319 Kč
Restart kreativity - 11%
Jak být nápaditější? Odpověď je sice jednoduchá, ale skrývá se za ní poměrně mnoho dřiny – základem je totiž poznání vlastní kreativity. Ale jak toho docílit?
osobní rozvoj

Restart kreativity

323 Kč
287 Kč
Strach - 11%
Strach je každodenním společníkem moderního člověka;
osobní rozvoj

Strach

233 Kč
207 Kč
Koučování - 11%
Bestseller uznávaného britského poradce a jednoho z nejvyhledávanějších evropských koučů objasňuje přínos koučování pro uvolňování lidského potenciálu a zvyšování individuální výkonnosti, zkoumá dynamiku rozvoje týmu a rozebírá problematiku koučování v podmínkách globalizace.
osobní rozvoj

Koučování

314 Kč
279 Kč
Tajemství řeči těla - 11%
Odhalte skutečné záměry všech lidí, se kterými se potkáte!
osobní rozvoj

Tajemství řeči těla

269 Kč
239 Kč
Tvé vnitřní dítě musí najít domov - 11%
(1x)
Všechny zážitky z dětství, kterými jsme prošli, nás formují a ovlivňují naše chování v dospělosti. Svět je tak plný malých zraněných dětí v tělech dospělých.
osobní rozvoj

Tvé vnitřní dítě musí najít domov

296 Kč
263 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 11%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
osobní rozvoj

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

314 Kč
279 Kč
Radikální otevřenost - 11%
Kim Scottová přichází po bohatých zkušenostech s vedením týmů v Silicon Valley s novým pojetím efektivního managementu – radikální otevřeností. Svěže napsaná kniha je návodem pro lídry, manažery nejrůznějších úrovní ...
osobní rozvoj

Radikální otevřenost

359 Kč
319 Kč
Olga Knoblochová - Lady Dermacol - 11%
Olga Knoblochová, první dáma české kosmetiky už před mnoha lety rozluštila tajemství krásy a nenechala si to pro sebe. Jako profesionální kosmetička dokazovala ženám, a nejen jim, že líbit se může každý, stačí jen vědět, jak na to.
osobní rozvoj

Olga Knoblochová - Lady Dermacol

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 455 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 46 > >>