Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
romány

Má přítelkyně - 20%
Po skandální popravě Anny Boleynové a jejích milenců se stává novou Jindřichovou ženou Annina dvorní dáma. Jana Seymourová je pravý protiklad předchozí královny.
romány
Ukázky

Má přítelkyně

169 Kč
135 Kč
Osudný okamžik - 20%
Každý má svůj názor. A každý má tajemství.Spustila jsem ho z očí jen na pouhou vteřinu.Stačila jedna malá chyba… Sára má hlídat syna své nejlepší přítelkyně.
romány
Ukázky

Osudný okamžik

269 Kč
215 Kč
Peklověk - 20%
Jasmína je osmačtyřicetiletá a krásná módní redaktorka s mírnou nadváhou. Neustále čelí útokům své matky, která nepřestává toužit po vnoučeti a své dceři tím připraví nejednu horkou chvilku.
romány
Ukázky

Peklověk

169 Kč
135 Kč
Pérka, drátky, kolečka - 20%
Mína Mašlová je uznávaná herečka, která úspěšně vzdoruje útokům věku i mladších hereček. Její manžel právě dokončil divadelní hru s hlavní rolí psanou Míně na tělo. Jenže během příprav na velkolepý profesní i osobní triumf se začínají objevovat pochybnosti.
romány
Ukázky

Pérka, drátky, kolečka

199 Kč
159 Kč
Sesterská bouře - 20%
Jan Ludwig z Luzin propadl lásce k nádherné Arlidě, která ho objevila na francouzském pobřeží, když se mezi skalisky převrhl člun patřící lodi Gabrielle.
romány
Ukázky

Sesterská bouře

179 Kč
143 Kč
Tanec se sluncem - 20%
Když Sadie Harlanová navštíví svou dceru Lauren na letní stáži v Yosemitském národním parku, zdá se, že konečně zapomene na rozpadající se manželství a prázdné hnízdo, které zanechala doma.
romány
Ukázky

Tanec se sluncem

209 Kč
167 Kč
Ztracené nebe - 20%
Pro letušku Barbaru je vždycky a za všech okolností práce na prvním místě, proto jí plně vyhovuje nezávazný vztah s plastickým chirurgem Jindřichem. Po šokujícím setkání Barbary s Jindřichovým synem však dostává tento vztah povážlivé trhliny.
romány
Ukázky

Ztracené nebe

159 Kč
127 Kč
Kouzelný ostrov - 20%
(1x)
Lottie a Rose si na nástěnce v mateřské škole všimnou nabídky pronájmu chaty na malém ostrově v Maine.
romány
Ukázky

Kouzelný ostrov

254 Kč
203 Kč
Krok do jiného času - 20%
Výbor z nejlepších povídek oblíbené autorky Barbary Erskinové.
romány
Ukázky

Krok do jiného času

279 Kč
223 Kč
Osvobození - 20%
(2x)
V šestnácti letech Nancy opustila rodnou Austrálii, aby nalezla nový domov a životní lásku v Marseille. Ovšem během nacistické okupace nedokázala stát stranou a jako čím dál slavnější a hlavně nepolapitelnější Bílá myš se stala německým silám trnem v oku.
romány
Ukázky

Osvobození

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 71 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>