Nejprodávanější hudba - červen 2021
hudba

Ryby, raci - 11%
Miroslav Kemel je dlouholetý přední český karikaturista ale i český písničkář. Hraje na akordeon, kytaru a foukací harmoniku. Již třetí album tohoto písničkáře jde jiným směrem, než alba předchozí.
hudba

Ryby, raci

269 Kč
239 Kč
Improvizace - 11%
Album Improvizace vzniklo na základě setkání dvou rozdílných hudebních světů. Písničkář Jan Burian a bubeník Jaroslav Kořán se sešli na několika společných koncertech – měli k dispozici jen texty básní.
hudba

Improvizace

261 Kč
232 Kč
Komik do půl osmé - 11%
Album současné hvězdy alternativní hudby, brněnské kapely Květy, obsahuje dvanáct nových písní. Výrazově se kapela i díky velkým změnám v nástrojovém obsazení opět posouvá do vyšších sfér.
hudba

Komik do půl osmé

269 Kč
239 Kč
Vlakem - 11%
Hyperaktivní leader kapely Květy Martin E. Kyšperský vydává sólo album, tři roky po vyprodané desce Svetr. Dvanáct melodických písní má jednotný koncept. Všechny texty byly napsány ve vlaku během jediné cesty.
hudba

Vlakem

269 Kč
239 Kč
Antologie moravské lidové hudby 6 - 11%
Šestá reflexe současné podoby lidového muzicírování ve velkých i menších moravských folklórních regionech, výběr těch nejzajímavějších písní milostných a svatebních. Přestože na tomto CD v písních nezpívají pouze dívky či ženy, reflektuje celková dramaturgie alba ženský pohled na dané téma.
hudba

Antologie moravské lidové hudby 6

224 Kč
199 Kč
Antologie moravské lidové hudby 7 - 11%
Sedmý díl reflexe současné podoby lidového muzicírování ve velkých i menších moravských folklórních regionech. Písně o odchodu do vojenské služby a do války jsou v textech plné vzdoru a smutku, náladu mají většinou pochmurnou, ale někdy i rozvernou. Tento výběr nabízí posluchačům instrumentální, sólově i sborově chlapskými hlasy zpívané verbuňky a rekrutské písně.
hudba

Antologie moravské lidové hudby 7

224 Kč
199 Kč
Close To Silence - 11%
Akustické verze těch nejlepších skladeb kapely Luno, které dávají ještě více prostoru uchvacující zpěvačce Emě Brabcové.
hudba

Close To Silence

359 Kč
319 Kč
Live Pavol Hammel (2CD) - 11%
(1x)
Nové koncertní dvojalbum Pavola Hammela, průřez tvorbou originálního umělce. Jedinečný záznam z koncertu ve Velkém sále Slovenského rozhlasu.
hudba

Live Pavol Hammel (2CD)

359 Kč
319 Kč
Kdyby prase mělo křídla - 11%
Nejlepší písničky pro děti v dokonale remasterovaném zvuku!
hudba

Kdyby prase mělo křídla

267 Kč
238 Kč
Poztrácené nitě - 11%
Jeden z nejosobitějšich českých písničkářů Jakub Noha a jeho album Poztrácené nitě. Stylově se album pohybuje někde na rozhraní folku, blues a rocku, většina písní je autorských.
hudba

Poztrácené nitě

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 76 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>