Nejprodávanější hudba - červen 2021
hudba

Firefly
Firefly je desáté album britské rockové skupiny Uriah Heep. Bylo prvním albem bez Davida Byrona, sólového zpěváka a zakládajícího člena skupiny a prvním ze tří alb nového zpěváka Johna Lawtona.
hudba

Firefly

647 Kč
Live Pavol Hammel (2CD)
(1x)
Nové koncertní dvojalbum Pavola Hammela, průřez tvorbou originálního umělce. Jedinečný záznam z koncertu ve Velkém sále Slovenského rozhlasu.
hudba

Live Pavol Hammel (2CD)

359 Kč
Poztrácené nitě
Jeden z nejosobitějšich českých písničkářů Jakub Noha a jeho album Poztrácené nitě. Stylově se album pohybuje někde na rozhraní folku, blues a rocku, většina písní je autorských.
hudba

Poztrácené nitě

224 Kč
Šel přes potok Cedron k hoře
Studiové album skupiny Oboroh obsahuje pašijové písně z různých období, od písní středověkých přes barokní k současným, včetně vlastní tvorby skupiny.
hudba

Šel přes potok Cedron k hoře

269 Kč
Antologie moravské lidové hudby 4
Čtvrté album z výpravné čtyřdiskové edice Antologie moravské lidové hudby počátku 21. století se věnuje Valašsku, Lašsku, Zlínsku a Luhačovskému zálesí.
hudba

Antologie moravské lidové hudby 4

224 Kč
Jablko jejího peří
Reedice legendárního alba kapely Květy. Nahrávka je kompletně remastrerovaná a navíc je rozšířená o tři doposud nevydané skladby. Svým nekonvenčním akustickým bigbeatem se skupina Květy řadí ke špičce brněnské alternativní scény.
hudba

Jablko jejího peří

269 Kč
Studánko rubínko
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.
hudba

Studánko rubínko

269 Kč
Smrt žije
Sympaticky odvážný způsob, jakým se kapela snaží navzdory svému datu založení provokovat a šťourat do hudebního vkusu i světonázoru posluchačů. Deska je, co se týče témat i nálad, asi nejlépe poskládané album Prago Union a Kato by měl dostat cenu za rým.
hudba

Smrt žije

242 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 80 položek
<< < 1 .. 6 7 8